Stiai ca unele uleiuri cu extracte naturale contin factori de protectie solara? Uite ce produse poti sa folosesti la plaja

Stiai ca unele uleiuri cu extracte naturale contin factori de protectie solara? Uite ce produse poti sa folosesti la plaja
Stiai ca unele uleiuri cu extracte naturale contin factori de protectie solara? Uite ce produse poti sa folosesti la plaja

Esti adepta produselor naturale? Uite ce uleiuri au factori de protectie solara! Afla ce produse trebuie sa alegi in functie de pielea ta si de puterea de protectie pe care o ofera acestea.

Uleiul din seminte de zmeura- este unul din cele mai populare uleiuri naturale pentru plaja. Ofera protectie mare (SPF 28- 50) si contine acizi grasi si antioxidanti care sunt benefici pielii. Uleiul din seminte de zmeura contine filtre care te protejeaza impotriva razelor UVA si UVB.

Uleiul din seminte de morcovi- este un produs bun pentru persoanele cu tenul mai deschis (SPF 38- 40) si are proprietati antiseptice.

Uleiul din germeni de grau- este plin de vitamine si minerale si actioneaza impotriva radicalilor liberi. Ofera protectie medie (SPF 20).

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Uleiul de cocos- are un factor de protectie destul de mic, SPF 2-8. Este ideal pentru persoanele care au tenul inchis.

Cu toate acestea trebuie sa ai grija sa aplici uleiul destul de des atunci cand esti la plaja.

Alte uleiuri care au factor de protectie mai mic: uleiul de macadamia (SPF 6), uleiul de avocado (SPF 4- 10), uleiul de masline (SPF 2-8), untul de shea (SPF 3- 6), uleiul de migdale (SPF 5), uleiul de susan (SPF 4), uleiul din seminte de canepa (SPF 6), uleiul de jojoba (SPF 4).

 

Sursa  livingprettynaturally.com



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies