“Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs

“Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs
“Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs

Familia Sterp se află constant în atenția publicului din România. Copiii mamei Geta sunt foarte uniți, iar în pragul sărbătorilor, aceștia obișnuiesc să se adune întotdeauna în sânul familiei.

Frații Sterp sunt foarte apropiați și nu uită să se surprindă mereu cu cadouri, fie că e vorba de zile de naștere sau sărbători. Astfel, cu ocazia zilei de Crăciun, Ileana, sora mai mare a lui Iancu i-a făcut fratelui ei un cadou la care nimeni nu s-ar fi așteptat, iar admiratorii lor au leșinat de râs! 

Cadoul neașteptat al lui Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana

Mezinul familiei a primit cadou de Crăciun o pereche de șosete croșetate, pe care le-a arătat fanilor pe contul său de Instagram, fără să ezite. Fostul concurent de la „Puterea dragostei” s-a amuzat pe cinste când a văzut ce cadou a primit de la Ileana și a ținut să imortalizeze momentul pe care l-a postat în mediul online. Admiratorii acestora nu s-au putut abține, așa că l-au luat pe acesta cu asalt și au leșinat de râs.

Șosetele de lână se pare că nu l-au încântat foarte mult pe Iancu, însă Ileana a mărturisit că avea mare nevoie de ele.

„Deci cadoul de la Leana, un cadou perfect, șosete de lână. Dar cică Dani le-a făcut (n.r soțul Ilenei Sterp). Deci tu le-ai cusut”, a spus Iancu Sterp în clipul video postat pe contul său de Instagram.

Citește și: „Ajută-l, Culiță.” Beni a cântat pentru familia Sterp. Băiatul a mers la colindat alături de alți băieți

Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce cadou a primit Milan, fiul lui Culiță Sterp, de Crăciun. Micuțul este foarte răsfățat

Cu toate astea, chiar și Ileana Sterp s-a amuzat copios pe situație și i-a spus fratelui ei motivul pentru care i-a făcut un cadou atât de neașteptat.

„Știam că ai treabă multă pe la oi și na…”, a spus Ileana Sterp.

Câți bani a dat Culiță Sterp colindătorilor

Culiță Sterp  se numără printre cei mai iubiți și cunoscuți cântăreți din țară. Acesta se laudă cu o carieră de succes și se bucură de o familie foarte frumoasă, lucru pe care îl lasă la vedere ori de câte ori are ocazia.

Sărbătorile a ales să le petreacă alături de familie și cei dragi, artistul fiind pregătit să aștepte colindătorii, motiv pentru care nu s-a uitat la bani. În prima zi de Crăciun, Culiță le-a făcut o bucurie mare colindătorilor care l-au vizitat, astfel, după ce a fost colindat, a scos din buzunar un teanc de bani și le-a dat suma de 1.000 de lei.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

,,Bravo! Să trăiți, să fiți sănătoși! Uite aici 10 milioane. Îi împărțiți voi.”, le-a spus Culiță Sterp colindătorilor, în momentul în care le-a oferit banii.

Citește și: „N-am eu treabă cu ideile voastre.” Cum a reacționat logodnica lui Culiță, după ce a fost criticată pentru felul în care se îmbracă

Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce cadou a primit Milan, fiul lui Culiță Sterp, de Crăciun. Micuțul este foarte răsfățat

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies