„Știam că viața e scurtă.” Care este starea de sănătate a Oanei Lis, după ce s-a operat de cancer

„Știam că viața e scurtă.” Care este starea de sănătate a Oanei Lis, după ce s-a operat de cancer
„Știam că viața e scurtă.” Care este starea de sănătate a Oanei Lis, după ce s-a operat de cancer

Deja au trecut câteva luni de când Oana Lis a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce a primit diagnosticul unei forme de cancer de piele. Așa cum a dezvăluit vedeta anterior, este vorba despre un carcinom malign, iar de doi ani, Oana avea o pată pe piele pe care nu i-a acordat prea multă importanță.

După intervenția chirurgicală prin care a rezolvat această problemă, Oana Lis a făcut o serie de declarații referitoare la starea sa de sănătate. Ea menționează că încă se află în proces de recuperare după intervenție și că, deoarece este vară, trebuie să acorde o atenție deosebită cicatricei rezultate în urma operației.

Citește și: „Este taina unei femei câți bărbați au iubit-o” Oana Lis a oferit, fără rețineri, detalii din intimitatea sa cu Viorel Lis

Care este starea de sănătate a Oanei Lis, după ce s-a operat de cancer

Deși a avut parte de dificultăți legate de sănătatea sa și a partenerului ei, Viorel Lis, Oana recunoaște că a înțeles încă de la o vârstă fragedă că viața nu este un drum ușor și că vor apărea numeroase obstacole pe parcursul ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult, sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare.(...) Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani.

Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, a declarat Oana Lis, pentru Spynews.ro.

Nu mulți au știut de problemele de sănătate ale Oanei Lis

Cu câteva luni în urmă, Oana Lis a fost sinceră cu fanii săi și a vorbit despre problemele sale de sănătate.

În acea perioadă, vedeta a vorbit despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, menționând că puțini oameni au fost informați despre starea ei de sănătate, realizând ulterior că chiar și persoanele puternice, precum ea, au nevoie de sprijin în momentele dificile.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.  Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă.

Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok. Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a dezvăluit Oana Lis, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Citește și: În cât timp se îndrăgostește un bărbat de o femeie. Cum îți dai seama că este îndrăgostit



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Este taina unei femei câți bărbați au iubit-o!” Oana Lis a oferit, fără rețineri, detalii din intimitatea sa cu Viorel Lis

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies