Lidia Buble a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat încă din copilărie și cum a reușit să treacă peste răutățile celor din jur.
Lidia Buble este o artistă foarte cunoscută de la noi din țară, care a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical. Artista provine dintr-o familie credincioasă, tatăl său fiind pastor. Tânăra este mândră de familia sa și de copilăria pe care a avut-o, însă, cu toate acestea, în trecut s-a confruntat cu stigmatizări din partea celor din jur pentru religia sa.
Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzată pe Kanal D, artista a vorbit despre momentele în care era judecată de cei din jur și cum a reușit să treacă peste numeroasele critici.
Lidia Buble, jignită de copii din cauza religiei sale
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Vedeta a povestit că s-a confruntat cu astfel de răutăți încă din copilărie, atunci când colegii de școală râdeau de ea și o jigneau pentru că este de religie penticostală.
„ Încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a IV-a, toți copiii știau că eu sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta. Pocăita în sus, pocăita în jos. Nu mă deranja pentru că eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și cum am crescut și cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe oamenii de lângă mine. De ce ar fi avut o problemă atâta timp cât eu niciodată nu am avut o problemă cu alte religii? Nu înțelegeam care este problema lor. Este deranjant uneori, dar acum m-am obișnuit .”, a povestit Lidia Buble.
Lidia Buble, aspru criticată pentru lungimea nasului
Un alt aspect care a stârnit numeroase critici a fost lungimea nasului artistei. Lidia Buble a explicat că nu a fost niciodată complexată de acest aspect.
„ Eu am aflat că am nasul mare de abia când am intrat în industria muzicală. Nu înțelegeam de ce la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză, eram jignită pe tema asta. Eu nu am avut niciodată vreun complex, vreo frustrare sau să îmi doresc să schimb ceva la mine.