Stii care sunt pasii esentiali cand vine vorba de ingrijirea tenului? Daca nu, iti spunem noi!

Stii care sunt pasii esentiali cand vine vorba de ingrijirea tenului? Daca nu, iti spunem noi!
Stii care sunt pasii esentiali cand vine vorba de ingrijirea tenului? Daca nu, iti spunem noi!

Pentru a avea un ten sanatos care straluceste, trebuie sa urmezi cu strictete un ritual inainte sa te pui la somn. Obisnuieste-te sa il practici in fiecare seara!

Curatare- foloseste un demachiant adaptat tipului tau de ten si discuri demachiante pentru a indeparta impuritatile de pe fata, excesul de sebum precum si stratul de celule moarteale pielii. Nu omite curatarea tenului nici macar in cazul in care nu ai fost machiata!

Tonifierea- alege o lotiune tonica  revigoranta care va oferi tenului tau prospetime.Tonifierea are rolul de a indeparta resturile de machiaj si surplusul de demachiant si de a pregati tenul pentru hidratare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Hidratarea- foloseste creme special concepute pentru perioada noptii. Acestea sunt mai bogate in substante nutritive si deci mai hranitoare.

Extra- tips-uri: tot seara este cel mai bun moment sa aplici diferite tipuri de tratamente sau serum-uri. Noaptea pielea se regenereaza iar ingredientele active sunt mai bine absorbite.

Cel putin o data pe saptamana aplica pe fata o masca hranitoare.

Urmand acest ritual iti garantam ca pielea ta va radia de sanatate!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies