Stii ce semnificatie au semnele zodiacului chinezesc? Uite ce spune despre tine semnul chinezesc in care te-ai nascut

Stii ce semnificatie au semnele zodiacului chinezesc? Uite ce spune despre tine semnul chinezesc in care te-ai nascut
Stii ce semnificatie au semnele zodiacului chinezesc? Uite ce spune despre tine semnul chinezesc in care te-ai nascut

Zodiacul chinezesc poate sa ofere cateva caracteristici ale persoanelor nascute sub acelasi semn. Exista 12 semne- animale si tot atatea tipuri de personalitati. Tu ce fel de personalitate ai?

 

Soarecele silitor-  este fermecator, sociabil  si inteligent. Cei nascuti in anul sobolanului sunt in general oameni populari. Se afla mereu in miscare si gasesc sigure cifrele, de aceea pot avea un viitor stralucit in afaceri. Sunt muncitori, ambitiosi si calculati. Defectele sobolanului sunt barfa, critica si lacomia.
Boul ordonat- de obicei  persoanele nascute sub acest semn, reusesc in viata pe propriile puteri. Sunt muncitoare, logice, meticuloase si tenace.
Au un caracter rigid si uneori sunt destul de intimidanti. Acasa, boul este cel care ia decizii si impune disciplina. Are grija ca familiei lui sa nu ii lipseasca nimic. Din nefericire ii lipseste simtul umorului!
Tigrul imprevizibil- tigrii sunt romantici, carismatici si independent. Sunt aventurosi, uneori au toane, sunt impulsivi si nesabuiti. Optimisti convinsi, tigrii stiu sa isi traiasca viata. Barbatul tigtu este extreme de posesiv iar femeia tigru este indecisa.
In ansamblu tigrii sunt persoane imprevizibile.
Iepurele norocos- iepurii sunt persoane diplomate, rafinate, atrase de cultura. Uneori pot fi chiar snoabe. Sunt pasionate de vinurile de calitate, mancarea rafinata, hainele de designer si conversatiile stimulante. In afaceri, iepurele este un dur negociator. Pentru ca are putini dusmani, iepurele va intra rar in necazuri. Femeile iepure sunt bune la suflet insa si superficiale.
Dragonul dinamic- dintre toate cele 12 animale, dragonii sunt cei mai norocosi.
Sunt plini de energie si egocentrici. Nu asteapta ca lucrurile sa se intample, ei fac ca lucrurile sa se intample. Firea lor entuziasta si taria de character ii ajuta enorm in viata. De obicei fac lucrurile asa cum vor ei si pretend perfectiunea atat de la propria persoana cat si de la cei din jur. Desi pare o fire sociabila, dragonul nu prea are prieteni.
Sarpele intelept- cei nascuti sub semnul sarpelui sunt guvernati de intelepciune si intuitive.
Serpii gandesc foarte mult. Sunt filozofi si ascultatori excelenti. Invata repede si nu vor face niciodata aceeasi greseala de doua ori. Uneori  tind sa fie paranoici si nu au incredere in nimeni.
Calul independent- calul iubeste libertatea si uraste rutina. Daca esti casatorita cu un cal ofera-I spatial de care are nevoie. Cailor le plac provocarile iar finantele nu sunt o problema pentru acestia. Sunt muncitori si creative, pot sa faca mai multe lucruri concomitent.
Problema e ca nu stiu sa stranga banii si se gandesc doar la present nu si la viitor.
Oaia sensibila- altruista, sincera si gingasa, oaia este un bun ascultator. Cand vine insa vorba de rezolvarea problemelor, oaia nu este cea mai potrivita persoana. Nu ii place stresul si poate deveni pesimista. Isi plange de mila pentru a primi suportul si incurajarea prietenilor. Cheltuie prea multi bani asat si datorita naturii ei generoase.
Maimuta neastamparata- curioasa tot timpul, maimuta va incerca orice macar o data. Insetata de cunostiinte si deprinderi noi, maimuta nu se va da batuta pana cand nu va invata ceea ce o intereseaza. De asemenea maimuta este competitive si vrea sa fie mereu deasupra celorlalti. Maimutele sunt persoane in care nu prea poti sa ai incredere pentru ca sunt egocentric si nu prea le pasa de ceilalti.
Cocosul meticulous- este pretentios si mandru.
Vedde viata in alb si negru, iar nuantele de gri nu exista pentru el. Este onest si iti va spune emreu ceea ce gandeste. Nu prea stie sa fie diplomat, este perfectionist si focusat pe ceea ce are de facut.
Cainele devotat- cei nascuti in anul cainelui sunt persoane devotate, prietenoase si loiale. Vor fi mereu acolo daca ai nevoie de ele. Fiind de incredere poate fi un lider de nadejede. Trebuie sa le castigi afectiunea si nu le prea pasa de bani.
Porcul sustinator- din tot zodiacal chinezesc, porcii sunt cei mai simpatico si draguti. Au o inima de aur, sunt sincere si rabdatori si pot sa iti asigure confortul. O persoana nascuta sub acest semn iti va fi un prieten bun toata viata. Uneori porcii sunt naivi si cad prada sarlatanilor insa sunt iubitori. Datorita generozitatii lor, nu prea au bani.
Sursa www.astrology.com

Soarecele silitor- este fermecator, sociabil  si inteligent. Cei nascuti in anul sobolanului sunt in general oameni populari. Se afla mereu in miscare si gasesc sigure cifrele, de aceea pot avea un viitor stralucit in afaceri. Sunt muncitori, ambitiosi si calculati. Defectele sobolanului sunt barfa, critica si lacomia.

Boul ordonat- de obicei  persoanele nascute sub acest semn, reusesc in viata pe propriile puteri. Sunt muncitoare, logice, meticuloase si tenace. Au un caracter rigid si uneori sunt destul de intimidante. Acasa, boul este cel care ia decizii si impune disciplina. Are grija ca familiei lui sa nu ii lipseasca nimic. Din nefericire ii lipseste simtul umorului!

Tigrul imprevizibil- tigrii sunt romantici, carismatici si independenit. Sunt aventurosi, uneori au toane, sunt impulsivi si nesabuiti. Optimisti convinsi, tigrii stiu sa isi traiasca viata. Barbatul tigtu este extrem de posesiv iar femeia tigru este indecisa. In ansamblu tigrii sunt persoane imprevizibile.

Iepurele norocos- iepurii sunt persoane diplomate, rafinate, atrase de cultura. Uneori pot fi chiar snoabe. Sunt pasionate de vinurile de calitate, mancarea rafinata, hainele de designer si conversatiile stimulante. In afaceri, iepurele este un dur negociator. Pentru ca are putini dusmani, iepurele va intra rar in necazuri. Femeile iepure sunt bune la suflet insa si superficiale.

Dragonul dinamic- dintre toate cele 12 animale, dragonii sunt cei mai norocosi. Sunt plini de energie si egocentrici. Nu asteapta ca lucrurile sa se intample, ei fac ca lucrurile sa se intample. Firea lor entuziasta si taria de caracter ii ajuta enorm in viata. De obicei fac lucrurile asa cum vor ei si pretind perfectiunea atat de la propria persoana cat si de la cei din jur. Desi pare o fire sociabila, dragonul nu prea are prieteni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sarpele intelept- cei nascuti sub semnul sarpelui sunt guvernati de intelepciune si intuitie. Serpii gandesc foarte mult. Sunt filozofi si ascultatori excelenti. Invata repede si nu vor face niciodata aceeasi greseala de doua ori. Uneori  tind sa fie paranoici si nu au incredere in nimeni.

Calul independent- calul iubeste libertatea si uraste rutina. Daca esti casatorita cu un cal ofera-i spatiul de care are nevoie. Cailor le plac provocarile iar finantele nu sunt o problema pentru acestia. Sunt muncitori si creativi, pot sa faca mai multe lucruri concomitent. Problema e ca nu stiu sa stranga banii si se gandesc doar la prezent nu si la viitor.

Oaia sensibila- altruista, sincera si gingasa, oaia este un bun ascultator. Cand vine insa vorba de rezolvarea problemelor, oaia nu este cea mai potrivita persoana. Nu ii place stresul si poate deveni pesimista. Isi plange de mila pentru a primi suportul si incurajarea prietenilor. Cheltuie prea multi bani asta si datorita naturii ei generoase.

Maimuta neastamparata- curioasa tot timpul, maimuta va incerca orice, macar o data. Insetata de cunostiinte si deprinderi noi, maimuta nu se va da batuta pana cand nu va invata ceea ce o intereseaza. De asemenea maimuta este competitiva si vrea sa fie mereu deasupra celorlalti. Maimutele sunt persoane in care nu prea poti sa ai incredere pentru ca sunt egocentrice si nu prea le pasa de ceilalti.

Cocosul meticulos- este pretentios si mandru. Vede viata in alb si negru, iar nuantele de gri nu exista pentru el. Este onest si iti va spune mereu ceea ce gandeste. Nu prea stie sa fie diplomat, este perfectionist si focusat pe ceea ce are de facut.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cainele devotat- cei nascuti in anul cainelui sunt persoane devotate, prietenoase si loiale. Vor fi mereu acolo daca ai nevoie de ele. Fiind de incredere pot fi lideri de nadejede. Trebuie sa le castigi afectiunea si nu le prea pasa de bani.

Porcul sustinator- din tot zodiacul chinezesc, porcii sunt cei mai simpatici si draguti. Au o inima de aur, sunt sinceri si rabdatori si pot sa iti asigure confortul. O persoana nascuta sub acest semn iti va fi un prieten bun toata viata. Uneori porcii sunt naivi si cad prada sarlatanilor insa sunt iubitori. Datorita generozitatii lor, nu prea au bani.

Sursa www.astrology.com

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies