Astea sunt cele mai simple paste de gatit. In maxim 10 minute stai linistita la masa cu “pennele quattro formaggi” in farfurie si cu un pahar de vin roze langa.
Ingrediente:
• 1 l de smantana dulce pentru gatit
• 500 gr de penne
• 200 gr mozzarella data pe razatoare
• 150 gr de parmezan
• 50 gr gorgonzola
• sare, piper alb
• o lingura de unt
P.S:
Preparare:
Se pune untul la incins intr-o oala si se adauga smantana. Se lasa putin pe foc fara sa ajunga sa fiarba si treptat adaugi mozzarella, parmezanul si gorgonzola. In maxim 5 minute sosul este gata.Fierbi pennele in functie de timpul indicat pe cutie/punga si la final le strecori printr-o sita si le pui in sosul de branza, amestecandu-le foarte bine. Mie imi place sa le servesc cu busuioc proaspat!
Sursa: lauracosoi.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro