Stil, eleganță și rafinament. 10 reguli de care femeile elegante vor ține cont întotdeauna!

stil eleganta si rafiament
Stil, elegantă și rafinament

Femeile rămâne elegante indiferent de modul în care aleg să facă anumite lucruri. Însă știați care sunt cele 10 reguli de care ar trebui să țineți cont?

Aflați în rândurile următoare care sunt cele 10 reguli pe care femeile elegante le respectă întotdeauna, fie că este vorba despre ținută sau despre modul de a fi. În plus, descoperiți și cum vă pot ajuta acestea să rămâneți o femeie elegantă indiferent de locul în care vă aflați. 

 

10. Femeile elegante nu împart mai mult decât este cazul

In primul și în primul rând, se pare că femeile elegante nu împart o informație mai mult decât este cazul. Cu alte cuvinte, acestora le place să păstreze în jurul lor întotdeauna, un mister aparte, motiv pentru care aleg să nu își spele rufele în public, fie că este vorba despre o discuție cu persoanele apropiate, fie că este vorba despre postările de pe rețelele de socializare, de aceea nici nu își împart realizările și planurile sau obiectivele cu oricine.

Pe scurt, femeile elegante obișnuiesc să păstreze anumite lucruri personale pentru ele și să nu dea prea mult din casă.  

9. Femeile elegante nu se plâng

Un alt aspect de care țin cont femeile elegante este și faptul că nu se plâng.  Bineînțeles că acest lucru este făcut de noi toți, și probabil o fac și femeile elegante, însă nu în fața oricărei persoane, ci doar în fața familiilor sau a prietenilor apropiați, dat fiind faptul că nu oricine le și ascultă atunci când o fac.

Există nenumărate persoane curioase, de ceea ce avem noi de împărțit, însă nu sunt și persoanele cărora le pasă cu adevărat, motiv pentru care femeile elegante deseori nu se mai plângă deloc, dat fiind faptul că nu vor rezolva absolut nimic dacă o vor face.

Citește și: Tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă 2023. Ce culori purtăm în această perioadă

Stil, elegantă și rafinament[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cu ce culori se asortează animal print. Combinații pentru a accentua și a adăuga profunzime acestei tendințe!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8. Femeile elegante nu suportă locurile aglomerate

De asemenea, se pare că femeile elegante nu vor suporta niciodată locurile aglomerate, fie că este vorba despre spațiul personal din casă, fie că este vorba despre locațiile în care ajung atunci când ies în oraș.

Acestea nu obișnuiesc să trăiască în dezordine, dimpotrivă îmbunătățesc acest aspect zilnic, și preferă să facă ordine, chiar dacă este nevoie să stea la biroul la laptop, dat fiind faptul că nu preferă absolut deloc spațiile aglomerate acolo unde se află lucruri peste tot în preajma lor. În aceste spații, există șanse mari să apară și anxietatea și neliniștea, dat fiind faptul că nu se pot relaxa așa cum ar trebui, ținând cont că țin nespus de mult la aspectul lor, dar și unde și când petrec timp. 

7. Femeile elegante nu se vor pune niciodată pe ultimul loc

Bineînțeles că acest aspect trebuia deja tras ca și concluzie, dat fiind faptul că femeile elegante nu se vor pune niciodată pe ultimul loc. Acest lucru are legătură atât din punct de vedere mental, cât și fizic, dat fiind faptul că își doresc să-și mențină viața pe linia de plutire, chiar dacă este vorba despre aspectul fizic pe care îl au, sau despre modul în care aleg să vadă anumite situații din jurul lor.

Acestea nu vor prefera niciodată să facă anumite lucruri pe care nu și le doresc, sau să se neglijeze în așa fel încât să nu arate așa cum s-ar simți bine în pielea lor. Bineînțeles că bunăstarea și starea de bine va veni întotdeauna din interior, motiv pentru care acestea obișnuiesc deseori să facă exerciții fizice și să mănânce sănătos, dar să se și odihnească așa cum trebuie pentru că aceste aspecte reprezintă o prioritate pentru ele indiferent de moment, ceea ce le oferă o stare de relaxare și de siguranță propice. 

femeia eleganta
Stil, elegantă și rafinament[Sursa foto: freepik]

6. Femeile elegante nu încearcă sa fie perfecte

Cu toate acestea, femeile elegante nu încearcă niciodată să fie perfecte. Există nenumărate persoane care își doresc să fie perfecte, însă femeile elegante încearcă doar să fie ele înșiși, și să nu se facă de rușine printr-un mod sau altul. Acestea obișnuiesc să arate compasiune față de cei din jur și să încerce să satisfacă nevoile tuturor, însă deseori cu excepția sa, fiind o soție, o mamă, o prietenă, o colegă, și o șefă excepțională din acest punct de vedere. Cu toate acestea, stresul va veni instantaneu, și vor conștientiza faptul că în unele momente vor veni și sarcini imposibile pe care cu greu le vor trece. 

5. Femeile elegante nu poartă haine casual în locurile unde vor să fie elegante

Atunci când vine vorba despre haine, femeile elegante nu vor purta niciodată haine casual în locurile în care doresc să se simtă elegante. Acestea vor prefera să se îmbrace conform ocaziei la care participă, iar dacă bineînțeles se duc într-un parc vor purta un tricou, pentru că este unul pe măsura locului vizitat, însă cu toate acestea, dacă vor lua parte la o ocazie specială și totodată și elegantă, acestea vor prefera să poarte o rochie potrivită, cu o pereche de pantofi la fel de potriviți și eleganți. 

despre eleganta si stil
Stil, elegantă și rafinament[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Femeile elegante nu poartă printuri

De asemenea, atunci când vine vorba despre articolele vestimentare, femeile elegante obișnuiesc să evite articolele vestimentare care dețin printuri. În ciuda faptului că se pot afla în trenduri, acestea deseori le evită, dat fiind faptul că nu se simt deloc elegante în ele, neîncadrându-se în stilul lor personal fiind prea mult pentru ele. Cu toate acestea, poate exista și o abordare mai elegantă pentru a echilibra printurile, astfel încât să obțineți o ținută elegantă, și aceea constă în faptul că puteți avea un articol vestimentar care deține print minimal, asociat cu o piesă vestimentară clasică, de bază, simplă. Astfel, veți arata relaxată, dar și confortabila, în propria piele, cu o încredere interioară de neînvins, fiind o ținută care rezonează cu voi și vă face să vă simțiți foarte bine. 

3. Femeile elegante nu poartă prea mult machiaj

Un alt aspect de luat în seamă este faptul că femeile elegante nu poartă niciodată prea mult machiaj. Acestea vor evita cu orice preț genele false uriașe, buzele prea conturate, sau machiajul greoi, fiind de acord mai mult un machiaj făcut de către un profesionist, și chiar dacă va fi unul intens, va fi făcut așa cum trebuie, și nu acasă în fața oglinzii, de una singură. De asemenea, acestea vor alege așa cum trebuie ocazia la care vor purta un astfel de machiaj puțin mai greoi, însă făcut de un profesionist, în niciun caz atunci când ies la un prânz cu un prieten, ci mai degrabă la o întâlnire elegantă. Cu toate acestea, acestea, obișnuiesc să poarte un machiaj cât mai natural cu putință, indiferent de imperfecțiunile pielii pe care le au, dat fiind faptul că machiajul natural le va oferi cu siguranță un aspect mult mai bun în comparație cu cel greoi, dar și mai elegant, machiajul fiind unul minimal cu acoperire ușoară și transparentă. 

lectii de stil vestimentar femei
Stil, elegantă și rafinament[Sursa foto: freepik]

2. Femeile elegante nu poartă îmbrăcăminte și accesorii zdrențuite

De luat în seamă este și faptul că femeile elegante nu vor purta niciodată îmbrăcăminte sau accesorii mai... zdrențuite. Se pare că atunci când vine vorba despre articolele vestimentare rupte, cu siguranță nu veți arăta deloc elegante, aspect valabil și pentru accesorii, fie că este vorba despre o geantă sau despre o curea, atâta timp cât acestea vor avea găuri în ele, cu siguranță nu vă vor ajuta să aveți o ținută elegantă, dimpotrivă. 

1. Femeile elegante nu poartă haine nepotrivite și incomode 

Nu în ultimul rând, femeile elegante cu siguranță nu vor purta niciodată haine nepotrivite pentru silueta lor sau în care să se simtă incomode. În caz contrar, cu siguranță vă va strica orice aspect dorit, și veți atrage cu siguranță atenția, însă nu într-un mod bun, dat fiind faptul că se va vedea de la o poștă faptul că pantofii nu reprezintă o comoditate aparte, de care aveți nevoie, motiv pentru care mersul nu va fi unul elegant cu siguranță, sau hainele vă vor transforma în ceva cu totul și cu totul nebunesc, opus eleganței. 

eleganta si rafinament citate
Stil, elegantă și rafinament[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cu ce culori se asortează animal print. Combinații pentru a accentua și a adăuga profunzime acestei tendințe!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies