Stilul de viață pe care îl are Răzvan Simion. La ce lucruri a fost nevoit să renunțe: „Mâncam între 9 și 11 kilograme de dulciuri pe lună.”

Stilul de viață pe care îl are Răzvan Simion. La ce lucruri a fost nevoit să renunțe: „Mâncam între 9 și 11 kilograme de dulciuri pe lună.”
Stilul de viață pe care îl are Răzvan Simion. La ce lucruri a fost nevoit să renunțe: „Mâncam între 9 și 11 kilograme de dulciuri pe lună.”

Răzvan Simion a vorbit despre lucrurile la care a renunțat pentru a avea o viață sănătoasă.

Răzvan Simion, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din țară, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Eliza Kazan, despre lucrurile la care a reușit să renunțe de o perioadă, după anumite analize care nu i-au ieșit așa cum și-ar fi dorit el. Astfel, prezentatorul TV a renunțat de tot la zahăr, la băuturile alcoolice și la fumat. 

„A fost o manevră pe care nici eu n-am văzut-o venind, dar asta pentru că m-au supărat niște analize.

Am de ce să văd cum este pentru că m-am simțit atât de bine și s-au îndreptat niște lucruri vizibil, nu am mai fost încântat să-l bag nici în cantități mici, ci să-l evit de tot, nu mă mai tentează. (nr. zahărul).  Poate doar un vârf de linguriță de miere într-un ceai odată. Mie mi se pare, din ce spun specialiștii, că nu există nuanțe de gri, ori alb, ori negru.
Nu există un pahar de vin la cină. Mai fumez o țigară la ocazii. Și asta e ori fumezi, ori nu fumezi, iar asta cu vapatul este o nenoricire și mai mare. Nu simt nevoia să fiu propovăduitor al acestui stil de viață, cert e că pentru mine a funcționat.”,
a spus Răzvan Simion.

Lucrurile la care Răzvan Simion a renunțat în ultimii ani

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Simion de când a intrat în televiziune? Prezentatorul TV a oferit detalii din viața personală “Mi s-a zis să fiu un pic atent la atitudine.”

Răzvan Simion
Răzvan Simion[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr: „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”

Prezentatorul TV spune că a găsit toate motivele necesară pentru care să renunțe la aceste obiceiuri, mai ales că mânca până la 11 kg de dulciuri pe lună, iar singurul lucru care i-a mai rămas este cafeaua, însă are grijă și la aceasta, nu o mai consumă de oriunde și a redus esențial cantitățile. 

„Eu am găsit motivele pentru care să renunț la fumat, la alcool și dulciuri.

Cel mai greu mi-a fost la dulciuri. Mâncam între 9 și 11 kilograme de dulciuri rafinate pe lună. Mi-am făcut un calcul, dar cred că mâncam mai mult în unele luni. Mintea limpede mi se pare nemaipomenită în ultimii doi ani. Cafeaua mi-a rămas, dar să nu mă supere. Îmi place momentul preparării prea mult ca să renunț la ea. Dar și acolo am tăiat. Faptul că nu mai beau cafea proastă, faptul că nu mai beau de oriunde, că nu mai beau cantități văzute prin filmele americane mi-a fost ok.
Cam asta mi-a mai rămas.”,
a mai spus Răzvan Simion.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Răzvan Simion
Răzvan Simion[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr! „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies