Stilul eclectic în design-ul vestimentar. 5 piese care se combină perfect

stil eclectic
Stilul eclectic în design-ul vestimentar

Stilul eclectic se poate aborda de orice persoană doritoare. Însă știați care sunt caracteristicile acestui stil vestimentar? 

Aflați din rândurile următoare ce reprezintă mai exact stilul vestimentar eclectic, dar și care sunt piesele vestimentare pe care cu siguranță le puteți combina pentru a avea un astfel de stil.

Idei generale despre stilul vestimentar eclectic

Atunci când vine vorba despre stilul eclectic vestimentar, ideea principală, și general a acestui stil, ține cont de combinarea diferitelor stiluri existente, de cele mai multe ori contrastante, care experimentează și combină diverse piese de bază, cu altele care sunt pline de personalitate, ajungând astfel într-o zonă boemă, avangardistă,

sau chiar nonconformistă. Cu alte cuvinte, acesta este un non stil, ceea ce înseamnă că poți să îți creezi singură propriile combinații de haine, ținând cont de implicarea stratificării și a nuanțelor diferite, astfel încât să existe un echilibru în ținută.

Stilul vestimentar eclectic ne indică faptul că nu ar trebui să scăpăm de anumite piese vestimentar e, pentru că nu mai știm cum să le aducem în valoare și să le combinăm în ținuta noastră, ci să încercăm diverse așezări, dat fiind faptul că în acest stil vestimentar nu există aproape nicio regulă,

având întotdeauna libertatea pe care ne-o dorim. Astfel, pentru a nu ne ignora piesele vestimentare pe care le avem în garderobă, ar trebui să începem să facem diverse combinații, pentru că într-un final, cu siguranță vom obține ținute greu de ignorat.

Citește și: Cinci piese esențiale pentru un look retro

stil eclectic vestimentar
Stilul eclectic în design-ul vestimentar[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce este look-ul eclectic și ce piese nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Piese vestimentare care se potrivesc de minune in stilul eclectic

O primă ținută de luat în calcul în ceea ce privește stilul eclectic, este alcătuită dintr-o pereche de pantaloni aurii, cu un material lejer și lucios, la care vom adăuga o maletă de o nuanță verde închis, din bumbac, o pereche de sandale, în aceeași nuanță de auriu pe care o au și pantalonii, sau cel puțin asemănătoare, deasupra

vom alege o geacă, un palton sau orice alt articol vestimentar ne dorim, însă într-o nuanță de roz închis, pentru a adăuga și o pată de culoare în plus, acestei ținute. În ceea ce privește accesorizarea, cu siguranță ar trebui să ne menținem auriul din ținută, motiv pentru care putem să adăugăm 2 manșete aurii, dar și un lanț auriu, și de ce nu, dacă avem la îndemână, care să aibă și anumite detalii verzi.
Nu trebuie să uităm să ne punem în valoare și corpul, motiv pentru care, peste paltonul sau geaca sau ceea ce am ales să punem peste ținuta noastră, vom adăuga în talie și o curea, bineînțeles că tot aurie, astfel încât ținuta noastră să fie completă din toate punctele de vedere.

Astfel, datorită puloverului ales, vom adăuga întregii ținute un interes aparte, dar și o dimensiune, în ceea ce privește perechea de pantofi aurii, aceștia se vor potrivii de minune cu perechea de pantaloni pe care o purtăm, în special dacă vom încerca

să nimerim nuanțele între cele 2, în special dat fiind faptul că această continuitate care se află între perechea de pantaloni și încălțăminte, va lungi piciorul și va crea acest efect potrivit. În ceea ce privește cureaua pe care am așezat-o în talie, peste haina noastră roz, cu siguranță aceasta se va putea așeza în funcție de corpul nostru, pentru a îl pune în evidență cât mai bine cu putință, iar în ciuda faptului că nuanța sa, a paltonului sau articolului vestimentar adăugat deasupra ținutei poate părea puțin prea mult, va adăuga un plus de valoare ținutei.
Așa cum am menționat anterior, în ceea ce privește colierul adăugat ținutei, acesta va pune în prim-plan verdele, aflat și pe pulover, iar în momentul în care ne vom da jos paltonul, ținuta se va păstra foarte corecta din acest punct de vedere, și va fi foarte armonioasă. De asemenea, în ceea ce privește locul potrivit pentru a adăugat cureaua în talie, peste palton, în momentul în care ținem paltonul întredeschis, pentru banta de la pantaloni, însă în cazul în care patronul nostru este închis complet, nu ar fi o problemă să o poziționăm fie mai sus fie mai jos în funcție de talia noastră. De asemenea, ar trebui să ne asigurăm de faptul că perechea de pantaloni pe care o purtăm, să se afle deasupra bretelei de la pantofii noștri, astfel încât să ne punem piciorul în evidență.

ce este stilul eclectic
Stilul eclectic în design-ul vestimentar[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O altă idee de ținută de luat în considerare în ceea ce privește stilul eclectic, este formată dintr-o bluză neagră, la care vom adăuga și o pereche de pantaloni tot negri, din stofă sau un alt material care să se potrivească totuși, în picioare vom lua o pereche de cizme din piele sau piele întoarsă, la care vom adăuga un plus de culoare printr-o capă sau pelerina, ca accesoriu, încheiată în partea din spate, argintie și cu franjuri. De asemenea, pentru ca acest accesoriu să nu fie singurul de o nuanță argintie din ținută, putem să adăugăm un plus ținutei sunt o pereche de șosete de un gri închis, care să se potrivească și să aibă o continuitate cu negrul care se află atât încălțăminte cât și în perechea de pantaloni purtată, însă, care să dețină sclipici în material, argintiu.

Aceasta este o ținută în care predomină bineînțeles nuanța de negru, însă factorul cu siguranță care va atrage atenția asupra ținutei este reprezentat de acces adăugat, care sparge puțin nuanța de negru, însă își păstrează totuși o continuitate, iar atunci când vine vorba despre șosetele alese, ținuta își va păstra și o armonie aparte, însă totodată elegantă și rafinată. Cu alte cuvinte, ținuta formată va avea nuanțe echilibrate de negru și argintiu, extrem de bine combinată, cu care cu siguranță vei atrage toate privirile asupra ta, având o ținută reușită în adevăratul sens al cuvântului, rămânând totuși în stilul eclectic vestimentar.

stil eclectic vestimentar
Stilul eclectic în design-ul vestimentar[Sursa foto: freepik]

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cinci piese esențiale pentru un look retro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies