„Știm amândouă că nu va fi simplu”. Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022

Eliza Iliescu si Adriana Iliescu
Eliza Iliescu a dat Bacalaureatul

Eliza Iliescu, fiica celebrei Adriana Iliescu, a absolvit anul acesta liceul și a susținut examenul de Bacalaureat. Ce note a obținut!

Vești uriașe pentru Eliza Iliescu. Fiica Adrianei Iliescu a susținut zilele acestea examenul de maturitate și a aflat și ce notă a obținut.

Au fost câteva zile cu emoții pentru Eliza și pentru Adriana Iliescu. După ce a terminat liceul ca șefă de promoție, Eliza Iliescu nu a dezamăgit și a obținut o notă extrem de bună la Bacalaureat 2022.

Adriana Iliescu a dezvăluit ce planuri de viitor are fiica sa, care s-a pregătit foarte mult pentru examentul de maturitate, iar media pe care a obținut-o demonstrează faptul că a

luat în serios Bacalaureatul.

Citeste si: Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Condițiile nu sunt excelente: "Nu ne plângem"

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adriana Iliescu
Adriana Iliescu si fiica sa, Eliza, au planuri mari dupa Bacalaureat 2022[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Citeste si: Pensia pe care o încasează Adriana Iliescu. Ce bani ia cea mai bătrână mamă din România

De asemenea, Adriana Iliescu a dezvăluit că este extrem de mândră de fiica sa, care este din ce în ce mai aproape să îi calce pe urme și să urmeze o carieră în învățământ, așa cum a dezvăluit și adolescenta în urmă cu câteva săptămâni.

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a absolvit liceul. Eliza este șefă de promoție: „Nu-mi place să mă laud!”

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. Cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor.

Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!”, a adăugat aceeași Adriana Iliescu despre fiica sa, Eliza dorind să fie ceva mai rezervată în declarații, deși a reușit să încheie liceul ca șefă de promoție.

Eliza Iliescu
Eliza Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Eliza Iliescu ar putea urma cursurile Facultății de Litere

Eliza Iliescu ar putea urma cursurile Facultății de Litere, în paralel și cursurile Facultății de Filosofie, așa cum a făcut și mama ei.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa! Ce îi face Eliza în fiecare zi: „Au tot timpul conflicte...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies