Stirile Kanal D, lider absolut de audienta. Programul TV a inregistrat o cota de piata de peste 21% pe targetul Comercial

Prezentatori Știrile Kanal D
Prezentatori Știrile Kanal D

Marti, 22 septembrie, Kanal D a fost lider absolut de audienta, cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Grupajul informativ de pranz, prezentat de Ilinca Obadescu, a pozitionat ieri Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, statia fiind lider de piata, pe toate categoriile de public monitorizate.

O medie de peste 425.000 de romani din intreaga tara au urmarit ieri, in fiecare minut al difuzarii, “Stirile Kanal D”, in intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, programul TV a acaparat peste 21% din targetul Comercial, si peste 17% din cel National si All Urban.

Ieri, in intervalul 12:00 – 13:00, Kanal D a fost lider de piata, cu “Stirile Kanal D”, inregistrand 1,9% rating si 21,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 2,4% rating si 17,5% cota de piata, pe targetul National, si 2,1% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Minutul de maxima audienta, atins la 12:47, a adunat in fata micilor ecrane ieri, la Kanal D, peste o jumatate de million de telespectatori (517.000) din intreaga tara.

 Vezi mai mult cu Stirile Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 12:00 si 19:00, si in fiecare sambata si duminica, de la ora 12:00 si 18:00!

Rating Stirile Kanal D
Rating Stirile Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies