Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor
Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

#Grupajul informativ prezentat aseară, de la ora 18:00, de Christian Sabbagh, lider de audiență la nivelul întregii țări și la orașe

Kanal D a fost lider de piață, cu Știrile Kanal D de duminică, de la ora 18:00, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media România, grupajul informativ al serii Știrile Kanal D, prezentat de Christian Sabbagh, de la ora 18:00, a fost lider de piață, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul publicului de la orașe.

 

Duminică, 28 iulie, Kanal D s-a clasat din nou pe primul loc în topul televiziunilor cu Știrile Kanal D, în intervalul orar 18:00 – 19:00, înregistrând 2,8% puncte de rating și 10,9% cotă de piață, pe targetul Național, și 2,5% puncte de rating și 9,5% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Ediția de duminică a Știrilor Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărită, în medie, de aproape o jumătate de milion de telespectatori (495.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării, iar în minutul de aur, atins la 18:06, 569.000 de telespectatori urmăreau informațiile prezentate de Christian Sabbagh.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies