Stoarce o lamaie si amestec-o cu 1 lingura de ulei de masline. Remediul care face miracole pentru organism

Stoarce o lamaie si amestec-o cu 1 lingura de ulei de masline. Remediul care face miracole pentru organism
Stoarce o lamaie si amestec-o cu 1 lingura de ulei de masline. Remediul care face miracole pentru organism

Daca te trezesti epuizat, chiar si dupa o noapte lunga de somn si te simti gol si fara energie pe parcursul intregii zile, atunci, incearca acest remediu.

Împotriva problemelor cardiovasculare – Din cauza conţinutului de acizi graşi de mare, care reactiveaza circulatia si regleaza nivelul colesterolului rau, acest amestec previne în mod eficient problemele de inima.

Bautura cu telina si lamaie: scapa de grasimea din organism

Bautura cu telina si lamaie te ajuta sa scapi de toata grasimea din corp in timp record, dar mai ales intr-un mod sanatos.

Scapa de grasimea din corp cu doar 2 ingrediente.

Telina este una dintre cele mai sanatoase legume, din categoria radacinoaselor si nu e de mirare ca poate face minuni si pentru silueta. Telina este bogata in vitamine si o sursa importanta de fibre. In plus, are un gust placut pe care il va imprumuta si acestei bauturi care te ajuta sa elimini grasimile din organism.

Printre cele mai importante beneficii pe care le are telina asupra sanatatii se numara scaderea colesterolului negativ, tratarea constipatiei, adjuvant in infectiile bacteriene, intareste sistemul imunita.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>> 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Si-a regenerat parul cu suc de lamaie! Toata lumea trebuie sa stie trucul asta genial

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies