Strălucirea frumuseții mature. Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani

fond de ten pentru ten matur
Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani

Frumusețea este prezentă indiferent de vârstă. Însă știați care sunt fondurile de ten potrivite pentru vârsta de peste 40 de ani?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai bune 8 fonduri de ten pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani. În plus, descoperiți și câteva aspecte interesante despre fiecare fond de ten în parte, care vă va ajuta să faceți alegerea corectă. 

 

8. NARS Sheer Glow

Pe locul 8 se află fondul de ten NARS Sheer Glow.

În ceea ce privește acest fond de ten, finisajul său este unul strălucitor, plin de rouă, funcționând de minune pentru femeile care au vârsta de peste 40 de ani, dat fiind faptul că odată cu trecerea timpului, pielea noastră ajunge să se usuce din ce în ce mai mult, motiv pentru care ne dorim să îi adăugăm puțină viață prin intermediul unui fond de ten, exact cum este acesta.
Prin urmare, pentru această vârstă, fondurile de ten potrivite sunt cele care au un finisaj satinat sau cu rouă, iar acesta este unul la un preț destul de accesibil, pe care îl veți găsi în 40 de nuanțe diferite, iar cu siguranță veți găsi și nuanța potrivită pentru tenul vostru. Printre ingredientele acestui fond de ten se află și apă, ciclopentasiloxan care este un silicon, butilen, glicol și glicerină. Important de menționat este faptul că, dacă respectivul fond de ten deține în compoziția sa silicon, se recomandă să folosim un primer care deține în compoziția sa tot silicon, pentru ca cele
2 produse de machiaj să se combine foarte bine și să nu se respingă unul pe celalalt. Astfel, în cazul în care aveți tenul mai uscat, cu siguranță acest tip de fond de ten va fi unul benefic, dat fiind faptul că va adăuga puțină luminozitate, ulei, dar totodată și datorită faptului că are o acoperire medie, iar vâscozitatea acestuia este de asemenea medie, subțire, care automat se va aplica mult mai bine cu o pensulă specială de fond de ten, și nu cu un burețel, dat fiind faptul că acesta nu va face nimic altceva decât să îl absoarbă, acesta
fiind de asemenea un aspect foarte important de luat în calcul atunci când ne dorim ca fondul de ten să se așeze cât mai bine pe față. 

Citește și: Soluții împotriva strângerii anticearcănului sub ochi. Ghid detaliat pentru un aspect fresh și natural

Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

Citește și: Subtonurile și secretele unui machiaj reușit. Ghid detaliat pentru identificarea subtonului pielii tale

7. Estée Lauder Double Wear

Pe locul 7 se află fondul de ten Estée Lauder Double Wear. Acesta face parte din categoria fondurilor de ten destul de clasice, fiind perfect pentru al purta pe întreaga durată a zilei, regăsit la un preț destul de accesibil și cu o gamă de 56 de nuanțe diferite. Printre ingredientele sale principale se află și apă, ciclopenta, siloxan, trimetil, salaxalat, butilen, glicol.

Cu alte cuvinte, acest fond de ten reprezintă o formulă pe bază de silicon care va funcționa de minune orice primer, care de asemenea conține în compoziția sa silicon, finisajul fiind unul mat, ceea ce îl face potrivit în special pentru tenul mixt spre gras, în cazul în care pielea este mai uscată, nu va funcționa excepțional, iar de asemenea acoperirea sa este una destul de completă. În ceea ce privește vâscozitatea acestui fond de ten, este una medie prin urmare nici prea subțire dar nici prea groasă, ceea ce îl face perfect să fie aplicat cu un burețel sau chiar
și cu o pensulă, în funcție de propriile preferințe, indiferent de alegerea făcută, va funcționa perfect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

6. Armani Luminous Silk

Pe locul 6 se află fondul de ten Armani Luminous Silk. Si acest fond de ten oferă luminozitate  feței, prețul său fiind puțin mai ridicat în comparație cu cele 2 menționate anterior, existând cu până la 40 de nuanțe diferite de fond de ten, iar ingredientele principale sunt apa, ciclopenta, siloxan, cu alte cuvinte, este tot un fond de ten care face parte din categoria celor care dețin în compoziția lor silicon, ceea ce îl face de asemenea perfect în combinație cu un primer tot pe bază de silicon, finisajul acestuia fiind unul satinat, perfect pentru tenul mixt sau gras, astfel încât pielea noastră va arăta naturală totodată chiar dacă alegem să purtăm machiaj. Aproape orice persoană îl poate purta, acoperirea sa fiind una medie, iar vâscozitatea medie spre groasă, ceea ce îl va face perfect de aplicat cu ajutorul unui burețel, acoperirea sa fiind una destul de frumoasă. 

cele mai bune fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani
Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

5. Dior Forever Skin Glow

Pe locul 5 se află fondul de ten Dior Forever Skin Glow. Așa cum îi spune și numele, și acest fond de ten face parte din categoria celor care oferă tenului strălucirea de care are nevoie, la final lăsând tenul extrem de frumos și pielea strălucitoare, prețul fiind unul cât de cât accesibil, iar gama de nuanțe fiind cu până la 42, ingredientele principale fiind de asemenea apă, alcool, trimeticon, izodoticain, izogotocaină, ingrediente care fac ca acest parfum să netezească pielea, fiind un fond de ten foarte fin, finisajul său fiind unul radiant și de rouă, motiv pentru care acesta va funcționa de minune pentru pielea uscată spre mixtă, acoperirea fiind una medie, în strânsă legătură cu vâscozitate, ceea ce îl face potrivit să fie aplicat cu ajutorul unui burețel. Cu ajutorul acestui fond de ten machiajul va arăta foarte natural și se poate purta zi de zi fără nicio problemă, dar și la diverse ocazii. 

Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

4. Huda Beauty Faux Filter Stick

Pe locul 4 se află fondul de ten Huda Beauty Faux Filter Stick. Acesta este un fond de ten cremă, foarte apreciat de nenumărate persoane, existând cu până la 40 de nuanțe diferite, ingredientele principale fiind de asemenea apă, alcool, metil, trimeticonă, izodonă, sifon, ingrediente care ajută fondul de ten să alunece efectiv pe piele, fiind tot pe baza de silicon, având un finisaj satinat, potrivit pentru toate tipurile de piele, acoperirea sa fiind una medie spre mare, ceea ce îl face perfect pentru persoanele care își doresc să aibă parte de un machiaj complet, de lungă durată. De menționat este și faptul că vâscozitatea sa este una extrem de groasă, motiv pentru care trebuie aplicat cu un burețel. 

cel mai bun fond de ten
Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

3. IT Cosmetics CC Nude Glow

Pe locul 3 se află fondul de ten IT Cosmetics CC Nude Glow. Acest fond de ten se așează extrem de bine pe piele, fiind în preferințele a nenumărate persoane în prezent, prețul fiind destul de accesibil, iar gama de culori este ceva mai restrânsă în comparație cu restul fondurilor de ten menționate anterior, ajungând cu până la 22 de nuanțe diferite, iar ingredientele principale se bazează pe homosalatul de glicerină de apă, un ingredient de protecție solară, octocrylen, un filtru UV și meticonă, dar si silicon. Așadar, și acesta este un fond de ten pe bază de silicon, care automat va merge foarte bine în combinație cu un primer tot pe bază de silicon, finisajul este unul satinat, ceea ce îl face potrivit pentru pielea mai grasă, vâscozitatea fiind una destul de groasă, motiv pentru care se va aplica mult mai bine cu ajutorul unui burețel, pentru o acoperire medie spre totală, așa cum oare acest fond de ten, iar la final veți obține o strălucire naturală. 

Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

2. Haus Labs Triclone Skin Tech

Pe locul 2 se află fondul de ten Haus Labs Triclone Skin Tech. Acest fond de ten este unul destul de nou în preferințele doamnelor, având un preț destul de accesibil, gama de nuanțe fiind cu până la 65 de culori diferite, iar ingredientele principale sunt apă, trimethiconă, trimeticone diferite, methocone, ceea ce îl face de asemenea un fond de ten pe bază de silicon, care se potrivește de minune cu un primer tot pe bază de silicon, având un finisaj satinat, ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de piele. Acoperirea este una medie, iar vâscozitatea medie spre subțire, motiv pentru care îl face perfect de aplicat direct cu o pensulă specială pentru fond de ten. De asemenea, nu este la fel de strălucitor ca ar celelalte menționate anterior, însă odată ce este aplicat și se usucă, se va matifia din ce în ce mai mult, acoperirea fiind una extrem de frumoasă. 

cel mai bun fond de ten pentru ten matur
Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]

1. Chanel Les Beiges

Pe locul unu se află fondul de ten Chanel Les Beiges. Si acesta este unul care oferă strălucire tenului, reprezentând o alegere potrivită pentru orice machiaj pe timp de zi, care vă doriți să dureze cât mai mult cu putință, acoperirea sa fiind destul de ușoară, prețul fiind unul destul de accesibil, având de ales din 40 de nuanțe diferite, iar ingredientele principale sunt apă, carbonat de dicapril, dimeticon, glicerină, astfel încât și acesta este un fond de ten pe bază de silicon, finisajul fiind unul radiant și plin de rouă, care automat vă va oferi pielii un aspect foarte strălucitor, plin de luminozitate. Vâscozitatea este una subțire, motiv pentru care se poate aplica de minune cu o pensulă specială de fond de ten, pentru ca la final să vă păstrați aspectul natural și perfect, indiferent de ocazia la care participați. 

cele mai bune fonduri de ten
Cele mai bune 8 fonduri de ten pentru tenul peste 40 de ani[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Subtonurile și secretele unui machiaj reușit. Ghid detaliat pentru identificarea subtonului pielii tale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies