„Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare.” Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica

„Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare.” Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica
„Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare.” Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica

Ozana Barabancea a oferit câteva declarații referitoare la modul în care își educă fiica. Vedeta i-a dat fiicei sale safturi importante.

Ozana Barabancea este o artistă foarte cunoscută la noi în țară, atât prin intermediul talentului său, cât și prin emisiunea pe care o jurizează de foarte mult timp. Pe lângă cariera sa profesională, vedeta se poate mândri și cu o familie minunată, având doi copii, pe Gloria și Andrew.

Ozana Barabancea se ocupă singură de creșterea și educația copiilor săi, iar datorită acestora se poate considera o mamă împlinită și mândră.

Fiica sa, Gloria este de o frumusețe rară și la fel de muncitoare și silitoare precum mama sa. Tânăra se pregătește de o nouă etapă din viața ei și urmează să susțină examenul de bacalaureat, dând ulterior admiterea la Conservator.

Ce sfaturi i-a oferit Ozana Barabancea fiicei sale

Citește și: ”I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Ozana Barabancea și viitoarea sa noră? Vedeta a speriat-o, la început, pe tânără

Ce sfaturi i-a oferit Ozana Barabancea fiicei sale
Ce sfaturi i-a oferit Ozana Barabancea fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ozana Barabancea este foarte mândră de fiica sa, mai ales că tânăra își ocupă mare parte din zi studiind și pregătindu-se pentru examenele importante din viața ei.

Vedeta a mărturisit că fiica ei este o persoană ambițioasă, care își știe foarte bine drumul în viață.

Mai mult decât atât, Ozana Barabancea i-a oferit Gloriei sfaturi despre viață și frumusețe. Artista consideră că puterea exemplului este foarte importantă în dezvoltarea copiilor săi. Astfel, încearcă pe cât posibil să fie un bun exemplu pentru fiica sa, iar tânăra cu siguranță că îi calcă mamei sale pe urme.

„Puterea exemplului. În primul rând, igiena, căci înainte să fim frumoase trebuie să fim curate. Frumusețea ostentativă din timpurile actuale cred că este puțin agresivă.

Cred că frumusețea trebuie să vină din interior. Dacă ai ceva de spus, cred că o să te faci auzită sau o să atragi atenția. Dar este un dezavantaj să faci acest lucru doar de dragul de a te băga în seamă. Ea nu are Facebook, nu are TikTok, este împotriva acestor rețele de socializare. Are, într-adevăr, Instagram. Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare, pianistă, dă la Conservator, are BAC-ul, avem alte preocupări.
Oricum, este o persoană WOW și oriunde apare se face văzută fără eforturi”,  
a mărturisit Ozana Barabancea, pentru ego.ro.

Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica
Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies