STUDIU: Femeile educate consuma mai mult alcool

STUDIU: Femeile educate consuma mai mult alcool
STUDIU: Femeile educate consuma mai mult alcool

Femeile care au diplome obtinute in urma unor studii superioare consuma mult mai mult alcool decat cele cu nivel educational mai slab.

Studiul care a gasit aceasta legatura s-a desfasurat in UK si a inclus aproape 10.000 de subiecti, iar concluzia a fost ca odata cu cresterea nivelului educational creste si consumul de alcool, chiar daca femeile sunt constiente de abuzul pe care il fac.

Aceeasi legatura s-a gasit si la barbati, dar diferentele nu sunt atat de semnificative. Femeile cu educatie inalta consuma de pana la 2 ori mai mult alcool zilnic decat cele care s-au oprit din studii mai repede.



S-a observat si faptul ca persoanele care obtin scoruri educationale bune in tinerete au predispozitie spre abuzul de alcool mai tarziu pe parcursul vietii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies