Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman
Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturităţii. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba şi literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Structura subiectelor de la Simulare Bacalaureat 2017 – Limba şi literatura română:

Subiectul I: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul I (comun tuturor filierelor, profilurilor şi specializărilor) e ca support un text non-literar, memorialistic, epistolar, jurnalistic, juridic-administrativ, ştiinţific, argumentativ, din domeniul audio-vizualului, la prima vedere şi este alcătuit din doi itemi: un item semiobiectiv de tip întrebare structurată (A) şi un item subiectiv tip eseu (B).

Subiectul II: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul al II-lea (comun tuturor filierelor, profilurilor şi specializărilor) are ca suport un text literar (epic, liric sau dramatic) la prima vedere şi constă într-un item subiectiv de tip întrebare cu răspuns scurt

Subiectul III: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul al III-lea (diferenţiat în funcţie de filieră, profiluri şi specializări) constă în elaborarea unui eseu structurat şi vizează aspecte de analiză tematică, structurală, stilistică a operelor literare studiate ce aparţin autorilor canonici, curentelor culturale/

literare, perioadelor, speciilor literare şi/sau tipurilor de texte menţionate în programa de bacalaureat.

Mai multe aici.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies