Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!

Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!
Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!

Acest suc de legume este metoda perfecta de a convinge un copil mofturos sa manance legume.

 

"Metoda presarii la rece( prin care legumele sunt stoarse cu o viteza  mica de catre axul melcat si datorita acestui lucru nu se oxideaza) este ideala pentru sucurile pe care le pregatim copiilor, pentru ca avem garantia ca toate vitaminele si mineralele  din ingredientele alese sunt pastrate. Sucurile sau smoothie-urile  sunt o modalitate prin care va asigurati ca legumele proaspete fac parte din meniul zilnic al copiilor.
 Puteti sa adaugati si un fruct pentru ca succesul sa fie garantat.
Pentru suc am folosit urmatoarea combinatie de legume si fructe:
-2 morcovi mari(250g)
– 50 g sfecla rosie
– 1 mar (100g)
– 1 ardei gras rosu (50g)
– un castravete mic de gradina (70 g) pe care il curatati partial
Se monteaza sita pentru suc, se spala ingredientele, se curata sfecla si morcovii si
se introduc pe rand in storcator. Sucul se bea imediat dupa preparare, ca gustare intre mese. Atentie insa, sucurile de fructe si legume se dau copiilor cu moderatie si nu trebuie sa inlocuiasca  portiile de legume si fructe proaspete in varianta solida. Daca va ramane suc, puteti sa-l beti cu incredere, energizeaza si nu ingrasa", scrie Carmen Bruma pe blog.

"Metoda presarii la rece( prin care legumele sunt stoarse cu o viteza  mica de catre axul melcat si datorita acestui lucru nu se oxideaza) este ideala pentru sucurile pe care le pregatim copiilor, pentru ca avem garantia

ca toate vitaminele si mineralele  din ingredientele alese sunt pastrate. Sucurile sau smoothie-urile  sunt o modalitate prin care va asigurati ca legumele proaspete fac parte din meniul zilnic al copiilor.  Puteti sa adaugati si un fruct pentru ca succesul sa fie garantat.

Pentru suc am folosit urmatoarea combinatie de legume si fructe:

-2 morcovi mari(250g)
– 50 g sfecla rosie
– 1 mar (100g)
– 1 ardei gras rosu (50g)
– un castravete mic de gradina (70 g) pe care il curatati partial

Se monteaza sita pentru suc, se spala
ingredientele, se curata sfecla si morcovii si se introduc pe rand in storcator. Sucul se bea imediat dupa preparare, ca gustare intre mese. Atentie insa, sucurile de fructe si legume se dau copiilor cu moderatie si nu trebuie sa inlocuiasca  portiile de legume si fructe proaspete in varianta solida. Daca va ramane suc, puteti sa-l beti cu incredere, energizeaza si nu ingrasa", scrie Carmen Bruma pe blog.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies