Sucul care iti curata ficatul in 72 de ore

Sucul care iti curata ficatul in 72 de ore
Sucul care iti curata ficatul in 72 de ore

Nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a-ti curata ficatul si a slabi. Noi iti spunem cum sa faci asta in doar 72 de ore.

Ficatul este un organ extrem de important, iar daca nu functioneaza bine, tot organismul are de suferit. Atunci cand este incatcat de toxine, incetineste arderea caloriilor si favorizeaza ingrasarea.

Sucul are iti curata ficatul trebuie consumat trei zile la rand. Este indicat sa eviti mesele greoaie in aceasta perioada si alimentele procesate. Ai nevoie de trei lamai, o cana de frunze de patrunjel taiat bine, cinci teline facute la abur si sase cani de apa.

Pune toate ingredientele in blender si consuma cate doua pahare de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Dupa cele trei zile, fa o pauza de 7-10 zile, apoi repeta tratamentul.

Sucul de telina si patrunjel este bogat in nutrienti, antioxidanti, enzime, clorofila si uleiuri volatile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies