Sucul de patrunjel care te scapa de 5 kilograme in 5 zile

Sucul de patrunjel care te scapa de 5 kilograme in 5 zile
Sucul de patrunjel care te scapa de 5 kilograme in 5 zile

Cu suc de patrunjel pentru slabit poti sa scapi de 5 kilograme in 5 zile.

Aceasta nu este o dieta extrema, iar sucul de patrunjel este plin de vitamine si nu poate fi considerat, in niciun caz, periculos pentru sanatate.

Ingrediente

1 lamaie

60 grame patrunjel verde

300 ml apa

Mod de preparare

Stoarce lamaia, toaca foarte marunt patrunjelul( poate sa devina si pasta) si adauga apa. Asta e tot! Acest suc de patrunjel pentru slabit este fara indoiala unul dintre cele mai simple remedii naturiste care elima grasimea din organism, detoxifiaza, asigura sanatatea si altor functii vitale ale organismului si este o adevarata bomba de eneregie si vitamine.

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lidia Fecioru, cel mai puternic leac pentru imunitate care exista: "Se pune intr-un pahar suc de ceapa"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies