Cojile de oua sunt o sursa bogata de minerale, predominand calciul, care se gaseste intr-un procent de 90%.
pulberea de coji si amesteca-l cu doua linguri de zeama de lamaie. Lasa amestecul la frigider 3-4 ore, pana se inmoaie foarte bine cojile de oua. Amesteca-le apoi cu 100 mililitri de lapte fierbinte. Consuma acest preparat de doua ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, apoi inainte de culcare.
sursa
Zdrobeste cojile de la trei oua. Ia un varf de cutit din pulberea de coji si amesteca-l cu doua linguri de zeama de lamaie.
Lasa amestecul la frigider 3-4 ore, pana se inmoaie foarte bine cojile de oua. Amesteca-le apoi cu 100 mililitri de lapte fierbinte. Consuma acest preparat de doua ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, apoi inainte de culcare.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
sursa