Suferi din cauza firelor rărite de păr și căderea părului?

Suferi din cauza firelor rărite de păr și căderea părului?
Suferi din cauza firelor rărite de păr și căderea părului?

La fel ca acneea, semnele vizibile ale răririi și căderii părului te pot face să fii conștient de aceste probleme și oarecum frustrat, neștiind cum să le tratezi.

În plus, lucrurile par să se complice - există diferite tipuri de păr, texturi și factori genetici care alcătuiesc starea fiecărei persoane - totul pare să indice că avem mereu nevoie de soluții personalizate pentru îngrijirea părului.

 

Ce trebuie să știm despre acest subiect oarecum tabu al părului - căderea și rărirea?

În primul rând, să nu uităm că și căderea părului este naturală – chiar anticipată – uneori. Ea poate fi genetică, spun experții în dermatologie - acest tip de cădere a părului se numește mai precis alopecie androgenetică.

 

Soluția? Căutați produse pentru creșterea părului bazate pe ingrediente de top, precum cele prezente în magazinul haircare.ro

 

Care este diferența dintre rărirea și căderea părului?

Căderea părului este de obicei bruscă la debut și este cauzată de factori externi sau interni; poate fi pricinuită de anumite medicamente și tratamente (de exemplu chimioterapie), coafuri strânse și produse dure de îngrijire a părului. Pe de altă parte, rărirea părului este un proces foarte gradual și nu provoacă zone discrete de chelie, cum o face căderea părului.

 

În plus, persoanele cu păr subțiat par, de obicei, să aibă mai puțin păr, dar fără pete discrete de chelie. Unele cauze includ deficiențe de vitamine, menopauza sau alte dezechilibre hormonale precum sindromul ovarelor polichistice.

 

Care sunt semnele de rărire și, respectiv, căderea părului?

Semnele de rărire a părului includ subțierea firului de păr. Astfel, părul se simte mai aspru și mai fragil; de obicei, începe în partea de sus a coroanei și iradiază din zonă într-un model difuz.

 

Spre deosebire de rărirea părului, căderea părului apare atunci când părul pică într-o cantitate atât de importantă încât creează zone de chelie. Căderea părului are loc foarte repede, în timp ce rărirea părului are loc treptat în timp.

 

Iată ce poți încerca:

 

  • Nioxin System 5 - pachet pentru păr tratat chimic, cu subțiere normală până la ușoară

- un sistem din trei părți pentru părul fin, subțire, vopsit/decolorat/tratat chimic, care oferă un păr mai gros și protejează împotriva deteriorării.

- soluția Nioxin în trei părți, System 5, reduce căderea părului din cauza ruperii și întărește părul.

- reîmprospătarea scalpul, oferind o strălucire sănătoasă părului fin și subțire, care este vopsit, decolorat sau tratat chimic.

- amplifică protecția părului și textura împotriva ruperii și crește plinătatea fiecărei șuvițe de păr.

- șamponul Nioxin Cleanser elimină sebumul și reziduurile de mediu de pe scalp și păr.

- balsamul Nioxin Scalp Therapy este un balsam ușor, echilibrat cu umiditate, care ajută la asigurarea rezistenței părului.

- Nioxin Scalp & Hair Treatment împrospătează scalpul și mărește volumul părului.

 

  • Paul Mitchell - Tratament vegan cu fiole impotriva caderii parului

Serul de păr întărește, hidratează și oferă o strălucire minunată. Complexul Super Strong conținut în lichidul capilar îmbunătățește și structura părului. Paul Mitchell aduce un amestec special de vitamine și ingrediente de îngrijire ce activează circulația sanguină a scalpului și astfel previne ruperea părului.

Combinația bogată a complexului exclusiv Super Strong, obținut din extracte de coada-calului de câmp, urzică, creson și ierburi Benedict, îmbunătățește structura părului.

 

  • Davines - Tonic anti-caderea parului - Energizing Thickening

Tonic energizant de îngroșare, pentru scalp și păr fragil și subțire.

  • - Crește instantaneu extensia fibrei de păr cu 5%*
  • - Adaugă grosime și plenitudine părului subțire
  • - Efect vizibil al părului plin după prima aplicare
  • - Adaugă un efect mai plin și volumizat părului fin
  • - Previne ruperea, intareste si protejeaza parul
  • - Lasă părul lucios, mai puternic, plin, fără să-l îngreuneze

Fara parabeni si sulfati.

 

Nu in ultimul rand iti recomand sa incerci produsele de la Olaplex. Deși pare a fi încă o enigmă pentru piața din România, el este pe buzele tuturor hair styliștilor respectabili.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies