Acesta reteta delicioasa te va surpdinde cu gustul placut si aroma extraordinara.
Compozitie
50 g branza de capra
100 g slanina afumata
5 g marar
50 g ceapa rosie
50 g ceapa verde
500 g paine de casa
500 ml lapte de capra
5 oua
cateva grame sare, piper
Mod de preparare
Legumele se spala si se taie fideluta.
Slanina se prajeste putin, apoi se scurge de excesul de grasime si se lasa la rece. Miezul de paine se pune la inmuiat in laptele de capra. Ouale se separa, albusurile se bat spuma. Intr-un vas mare se pune miezul de paine scurs, se adauga galbenusurile, legumele si slanina racita, se asezoneaza si la urma se incorporeaza albusurile batute. Se omogenizeaza bine si se da la cuptor cc. 30 minute la 160 grade.
Sursa
Compozitie
50 g branza de capra
100 g slanina afumata
5 g marar
50 g ceapa rosie
50 g ceapa verde
500 g paine de casa
500 ml lapte de capra
5 oua
cateva grame sare, piper
Mod de preparare
Legumele se spala si se taie fideluta.
Slanina se prajeste putin, apoi se scurge de excesul de grasime si se lasa la rece. Miezul de paine se pune la inmuiat in laptele de capra. Ouale se separa, albusurile se bat spuma. Intr-un vas mare se pune miezul de paine scurs, se adauga galbenusurile, legumele si slanina racita, se asezoneaza si la urma se incorporeaza albusurile batute. Se omogenizeaza bine si se da la cuptor cc. 30 minute la 160 grade.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro