„Sultana Kosem”, Nurgul Yesilcay: „Am brodat toate personajele de PlayStation”

„Sultana Kosem”, Nurgul Yesilcay: „Am brodat toate personajele de PlayStation”
„Sultana Kosem”, Nurgul Yesilcay: „Am brodat toate personajele de PlayStation”

Cand nu filmeaza pentru productii turcesti de succes, Nurgul da curs unor pasiuni de pe urma carora „profita” si fiul ei, Nejat. In timpul liber Nurgul Yesilcay picteaza sau ... brodeaza.

Cea mai recenta creatie in materie de broderii este legata de pasiunea fiului ei pentru jocurile video.
„Inainte de a deschide magazinul de genti, brodam tot soiul de lucruri. Fiului meu, Nejat i-am reprodus toate personajele de <PlayStation> (consola de jocuri – n.r.). Cred ca este cel mai infocat <fan> al meu!”, marturiseste actrita.

Actrita si-a deschis un magazin de genti in Bodrum, unde un produs marca „Nurgul Yesilcay” costa in jur de 700 de Euro.

Nurgul se implica in crearea acestor piese si marturiseste ca realizarea unei genti poate dura chiar si doua saptamani.

“Sa confectionezi o genta este o treaba destul de anevoioasa. Broderia unei genti dureaza intre patru si sapte zile, iar ca produsul sa ia forma finala, dureaza aproximativ doua saptamani. Nu putem produce pe <banda rulanta>”, spune Nurgul.
Nurgul Yesilcay poate fi urmarita in rolul Sultanei Kosem, din serialul cu acelasi nume, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Viata si moartea sultanei Kosem. Povestea adevarata a celei mai puternice sultane otomane

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies