Summer essentials! Ce sa porti pe plaja?!

Summer essentials! Ce sa porti pe plaja?!
Summer essentials! Ce sa porti pe plaja?!

Vara este in plina desfasurare, iar concediile, weekend-urile la mare si escapadele la piscina sunt cateva dintre “trucurile” prin care putem rezista zilelor toride de vara.

 

Iata cateva motive intemeiate sa acordam atentie tinutelor de plaja. Nu te imbraca la intamplare cu ce gasesti prin dulap, ci compune-ti inainte sa ajungi la plaja o tinuta studiata pentru a te simti relaxata, admirata si rasfatata!
Costumul de baie este elementul central al oricarui outfit de plaja. De la acesta trebuie sa pornim atunci cand vrem sa ne compunem un outfit estival de impact.
In functie de fizionomia ta, trebuie sa optezi pentru costume de baie din doua bucati, intregi sau decupate care sa puna in valoare formele corpului si sa ascunda eventualele imperfectiuni. Burberry, Banana Moon, Just Cavalli si M Missoni (disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) ofera numeroase optiuni care te vor pozitiona in centrul atentiei prin print-urile vizibile, cocktail-ul de nuante si detaliile indraznete.
Peste costumul de baie, este important sa suprapui o rochie lejera, dintr-un material natural prin care se poate intrezari costumul de baie.
Poti alege modele decoltate sau mini, tinand cont ca la plaja regulile vestimentare sunt permisive. Opteaza pentru o tunica din bumbac cu check-ul Burberry sau o rochie fluida cu imprimeuri exotice, de la Just Cavalli. Daca stai pe plaja pana seara tarziu, alege tricotajele subtiri de la M Missoni cu motive in zig-zag si nuante acidulate.
Incaltamintea de plaja este foarte importanta. Espadrilele din panza sunt perfecte pe drumul pana la plaja.
Sunt comode si usoare. Alege modele in nuante neon, de la Marc by Marc Jacobs sau in culori clasice, de la Burberry. Sandalele plate si slapii sunt o alta optiune la indemana oricui. Modelele extravagante de la Kenzo reprezinta o optiune interesanta pentru o tinuta in tendinte, iar daca vrei sa te faci remarcata in drumul spre plaja sau spre piscina, ai la dispozitie si sandale cu platforma care vor crea acel efect de picioare lungi si sculptate!
Accesoriile desavarsesc orice look estival: alege o geanta din rafie incapatoare, bijuterii colorate si esarfe, pe care
le poti purta sub forma de pareo sau ca turban. Ochelarii de soare trebuie sa nu iti lipseasca din geanta: modelele Aviator, Splash sau Petal de la Burberry cu lentile de buna calitate ce te vor proteja de razele soarelui. La tot acest cocktail vestimentar poti adauga si o pereche de casti Skullcandy cu imprimeuri florale sau nuante neon pentru a asculta muzica preferata la IPod sau telefonul mobil.

Iata cateva motive intemeiate sa acordam atentie tinutelor de plaja.

Nu te imbraca la intamplare cu ce gasesti prin dulap, ci compune-ti inainte sa ajungi la plaja o tinuta studiata pentru a te simti relaxata, admirata si rasfatata!

Costumul de baie este elementul central al oricarui outfit de plaja. De la acesta trebuie sa pornim atunci cand vrem sa ne compunem un outfit estival de impact. In functie de fizionomia ta, trebuie sa optezi pentru costume de baie din doua bucati, intregi sau decupate care sa puna in valoare formele corpului si sa ascunda eventualele imperfectiuni.

Burberry, Banana Moon, Just Cavalli si M Missoni (disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) ofera numeroase optiuni care te vor pozitiona in centrul atentiei prin print-urile vizibile, cocktail-ul de nuante si detaliile indraznete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Peste costumul de baie, este important sa suprapui o rochie lejera, dintr-un material natural prin care se poate intrezari costumul de baie.

Poti alege modele decoltate sau mini, tinand cont ca la plaja regulile vestimentare sunt permisive. Opteaza pentru o tunica din bumbac cu check-ul Burberry sau o rochie fluida cu imprimeuri exotice, de la Just Cavalli. Daca stai pe plaja pana seara tarziu, alege tricotajele subtiri de la M Missoni cu motive in zig-zag si nuante acidulate.

Incaltamintea de plaja este foarte importanta. Espadrilele din panza sunt perfecte pe drumul pana la plaja. Sunt comode si usoare. Alege modele in nuante neon, de la Marc by Marc Jacobs sau in culori clasice, de la Burberry. Sandalele plate si slapii sunt o alta optiune la indemana oricui. Modelele extravagante de la Kenzo reprezinta o optiune interesanta pentru o tinuta in tendinte, iar daca vrei sa te faci remarcata in drumul spre plaja sau spre piscina, ai la dispozitie si sandale cu platforma care vor crea acel efect de picioare lungi si sculptate!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Accesoriile desavarsesc orice look estival: alege o geanta din rafie incapatoare, bijuterii colorate si esarfe, pe care le poti purta sub forma de pareo sau ca turban. Ochelarii de soare trebuie sa nu iti lipseasca din geanta: modelele Aviator, Splash sau Petal de la Burberry cu lentile de buna calitate ce te vor proteja de razele soarelui. La tot acest cocktail vestimentar poti adauga si o pereche de casti Skullcandy cu imprimeuri florale sau nuante neon pentru a asculta muzica preferata la IPod sau telefonul mobil.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies