„Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! ” Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital

„Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! ” Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital
„Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! ” Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital

Alina și Ilan Laufer au trăit momente de groază zilele trecute, când mașina în care se aflau alături de cei doi copii ai lor a fost lovită puternic de un alt vehicul.

Cu noroc, politicianul și soția lui nu au suferit răni majore în urma impactului, însă copiii lor au fost grav afectați de accident, fiul lor suferind lovituri multiple la cap.

Citește și: Cum putem să impunem un lucru unui copil. „Copiii sunt mult mai dispuși să accepte aceste reguli dintr-o carte, decât de la noi, părinții!”

Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital

După o perioadă de 24 de ore petrecute în spital sub supravegherea medicală, Alina Laufer și cei doi copii ai săi au fost externați și au revenit în sfârșit la domiciliu.

Pe platformele de socializare, soția lui Ilan Laufer a transmis un mesaj de recunoștință către cei care au fost alături de ea, exprimându-și aprecierea pentru sprijinul pe care l-au oferit.

Referitor la starea de sănătate a copiilor săi, vedeta a împărtășit că este încrezătoare în evoluția lor, exprimându-și mândria pentru modul în care au depășit cu vitejie situația.

Ea îi consideră adevărați eroi, întrucât cei mici și-au revenit rapid și continuă să fie la fel de plini de energie și joacă ca înainte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de noi in aceste momente grele. Am primit nenumărate mesaje de susținere in aceste momente grele, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le-am depășit cu bine.

Sunt atât de mandra de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiența traumatizanta ca niște eroi! Știam de când i-am născut ca sunt niște supraviețuitori, dar nu mă așteptam ca Dumnezeu sa-i mai pună la încă o încercare. Acum suntem bine, ieri am venit acasă de la spital, ei sunt la fel de jucăuși ca înainte, dar noi, părinții lor, încercam sa ne revenim după spaima si sa nu mai retrăim acele momente de coșmar.
Așa a fost sa fie, încă un moment in familia noastră care sa ne unească si mai mult si sa ne facă sa-i mulțumim Domnului in fiecare zi ca ne ocrotește si ca ne iubește atât de mult.(...) Încă o data va mulțumesc si îmi cer scuze daca nu am putut sa răspund tuturor celor care si-au oferit suportul. Dragostea voastră a fost simțita si ne-a oferit alinare si sprijin in acest moment atât de greu pentru familia noastră”,
a scris Alina Laufer pe pagina ei de Instagram.

Fiul lui Ilan Laufer a suferit cel mai mult după accident

Ieri, în familia lui Ilan Laufer, primul care a primit aprobarea medicilor pentru a fi externat din spital a fost el însuși. Politicianul a furnizat primele declarații referitoare la incidentul nefericit, povestind că, din nefericire, fiul său și al Alinei Laufer a fost cel mai grav afectat de impact, cu mai multe fracturi la nivelul feței și leziuni semnificative la cap.

„Va mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere si pentru rugăciunile direcționate către sănătatea familiei mele, au contat enorm! Azi am primit o veste extraordinara de la doctori, Nathaniel se afla in afara oricărui pericol. Mititelul a fost cel mai rău accidentat dintre noi toți, a suferit fracturi la nivelul fetei si lovituri grave la cap. Noi am “scăpat” cu sternul si câteva coaste fisurate si contuzionate, lovituri la mâini si la picioare, dar suntem cat se poate de ok, după un asemenea accident. 

Mulțumesc personalului de pe ambulanta si celor din spital care au grija de mine si de familia mea. Vouă va mulțumesc încă o data ca îmi sunteți alături!”, a scris Ilan Laufer pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum putem să impunem un lucru unui copil. „Copiii sunt mult mai dispuși să accepte aceste reguli dintr-o carte, decât de la noi, părinții!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies