„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei

„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei
„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei

Cântăreața de muzică pop este foarte supărată din cauza creșterii prețurilor la produsele alimentare din piețe și magazine în perioada premergătoare Paștelui.

Saveta Bogdan este supărată și revoltată! Nu mai este mult până la Paște, iar majoritatea românilor au început deja să se pregătească, inclusiv cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan tună și fulgeră

Artista a dezvăluit că a cheltuit o mulțime de bani pe alimentele necesare pentru a se pregăti de Paște.

Saveta Bogdan a spus că a fost foarte supărată de prețurile uriașe la produsele alimentare și este convinsă că acestea au crescut semnificativ odată cu apropierea Paștelui.

„Este foarte scump. Și ceapa este 10 lei. Anul trecut era mult mai ieftină. Ingredientele pe care le punem la drob, pentru că drobul se face cu ceapă verde, pătrunjel, mărar. Toate verdețurile le punem. E 4 lei o legătură de ceapă. Ei speculează chestiunea asta că vine Paștele și le scumpesc. Dacă nu avem mărar la drob nu mai e drob. Mărar, ceapă verde, pătrunjel, ingredientele astea trebuie puse la drob”, a declarat Saveta Bogdan pentru realitateanet.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Saveta Bogdan, care are o pensie de 2.200 de lei, reușește să se descurce și cu bani de performanță, dar se gândește la cei care nu câștigă prea mult, atunci când prețurile alimentelor sunt foarte mari.

„Le doresc multă sănătate, paște fericit, să fie sănătoși și cei care sunt mai bogați să mai dea și la amârâții ăia de pe stradă, pentru că sunt atâția pe stradă care n-au nici măcar bani de-o pâine”, a mai spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a răbufnit
Saveta Bogdan a răbufnit[Sursa foto: Facebook]

Ce ar schimba Saveta Bogdan, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a fost deja căsătorită de două ori, iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste; în ceea ce privește cel de-al treilea moment al căsătoriei, ea a spus că nu vrea să ajungă acolo și a treia oară, orice ar fi.

„Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă.

M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic”,
a mai declarat Saveta Bogdan.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Maria Cârneci, lovită de tragedie: „Așa s-a întâmplat necazul...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies