Patrizia Paglieri a dezvăluit pe ce își cheltuia banii în tinerețe, dar și la ce vârstă a avut primul său salariu.
Ani întregi a fost juratul unor emisiuni culinare, iar acum se bucură de un real succes la noi în țară. Patrizia Paglieri a fost pasionată încă de mică de bucătărie, fiind influențară și de faptul că mama ei avea un restaurant în Italia.
Ptrizia Paglieri a făcut primii bani din gătit
Chef Patrizia Paglieri a dezvăluit faptul că a deprins tainele gătitului de la două femei foarte importante din viața ei: mama și bunica. Vedeta a mai spus și că întotdeauna a fost un om de bază în bucătărie pentru mama ei, pe care o ajuta mereu. Astfel a câștigat și primii bani, căci lucra în weekend la restaurantul familiei.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
„Gătesc de foarte tânără. În Italia toate femeile gătesc, eu am învățat și de la mama, și de la bunica. Mama avea un restaurant și de la 14 ani munceam alături de ea. Deci am intrat într-o bucătărie de mică”, a dezvăluit chef Patrizia pentru FANATIK.
Vedeta a vorbit deschis și despre plăcerile sale și a spus că și-a dat primii bani câștigați pe haine.
„Primii bani i-am câștigat la 14 ani, mama mă plătea cât lucram în weekend, și îi cheltuiam pe haine. Aveam lângă casă două magazine, Mosquino și Prada. Strângeam banii și așteptam reducerile ca să îmi cumpăr pantofi de la Prada. Dar și acum sunt cea mai mare cheltuitoare din familie, parcă am mâinile găurite”, a spus Patrizia pentru sursa citată.
Patrizia Paglieri a vrut să se reprofileze
După ce a mai crescut, vedeta a vrut să se reprofileze, astfel că a început studiile la Facultatea de Drept. Cu toate că ar fi putut dobândi o carieră foarte frumoasă în această direcție, Patrizia Paglieri a renunțat, căci pasiunea pentru gătit a fost mult prea mare.
„În profesia mea, nu este atât de important aspectul fizic, contează să fiu simpatică, să transmit telespectatorilor o stare bună și poftă de gătit”, a mai spus ea pentru sursa menționată.