„Sunt cinci accidente într-un an. Toate sunt din cauza celorlalți.” Constantin Diță a vorbit deschis despre momentele de cumpănă din viața lui!

„Sunt  cinci accidente într-un an. Toate sunt din cauza celorlalți.” Constantin Diță a vorbit deschis despre momentele de cumpănă din viața lui!
„Sunt cinci accidente într-un an. Toate sunt din cauza celorlalți.” Constantin Diță a vorbit deschis despre momentele de cumpănă din viața lui!

Constantin Diță a avut nu mai puțin de cinci accidente într-un an, așa că actorul a dezvăluit cum a ajuns să treacă prin așa ceva.

Constantin Diță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, cunoscut și pentru rolurile sale în seriale TV, a vorbit despre accidentele avute într-un singur an.

“Nu aveam de ce să mă gândesc.” Constantin Diță, accident imediat după ziua lui

Citește și: Cine este CONSTANTIN DIȚĂ (Giani), din Las Fierbinți. „De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri."

Constantin Diță
Constantin Diță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din „Las Fierbinți”

Constantin Diță a dezvăluit, în cadrul unui podcast realizat de Mihai Bobonete, cum s-au petrecut cele cinci accidente prin care a fost nevoit să treacă și pentru care nu a fost vina lui.

"Mihai Bobonete: Ai avut cinci accidente și nu ai avut niciun moment în care să te gândești că e o problemă cu tine.

Constantin Diță: Nu aveam de ce să mă gândesc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mihai Bobonete: De ce? Sunt totuși cinci accidente într-un an.

Costantin Diță: Păi toate sunt din cauza celorlalți, nu eram eu de vină.

Mihai Bobonete: Ai să vezi, dar tu te gândești cu mintea ta. Primul.

Costantin Diță: Primul e acela când mergeam noaptea pe la 2 și apare un tip din dreapta care avea cedează, deci trebuie să îmi dea prioritate. Se oprește, continui să merg, iar când ajunge în dreptul mașinii mele pornește, iar eu virez stânga și el intră în mine.

Exact după ziua mea. Doi. Nu sunt eu în mașină, e Raluca cu Anghel în spate. Se încadrează pentru dreapta, iar un TIR nu avea loc și s-a gândit că poate să calce linia continuă dacă are gabarit mare. N-a văzut-o pe Raluca și urcă pe mașină.

Mihai Bobonete: Da, păi Raluca nu avea ce să caute fără tine în trafic. Mai departe.",  au

povestit cei doi.

Constantin Diță, amuzat de ultimele accidente care i s-au întâmplat

Constantin Diță
Constantin Diță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Constantin Diță a avut parte de accidente chiar și când mașina lui era parcată sau se afla oprit la semafor, așa că a povestit amuzat și despre acestea.

" Costantin Diță: O tipă merge pe un drum în T, iar mașina e parcată peste drum. Vine să facă stânga, dar a intrat în mașina mea parcată și îmi lasă bilețel, ceea ce e foarte drăguț.

Mihai Bobonete: Da, păi mașina nu trebuia parcată acolo.

Constantin Diță: Sunt la stop, roșu. Iar mașina din spate intră în mine. Toată lumea stătea. Îl întreb ce face și imi zice că a avut senzația că am plecat. “Păi ce facem, mergem pe senzații?”

Mihai Bobonete: Aici iar e vina ta că dai senzații la oameni.

Constantin Diță: Nu e nicio senzație. Omul era cu telefonul așa, i-a scris aia că îl vrea acum și a plecat să ajungă la ea.",  au mai povestit cei doi.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din „Las Fierbinți”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies