„Sunt, de fapt, o gospodină modernă! Am o doamnă care vine și mă ajută de două ori pe săptămână la curățenie și nu suport dezordinea.” Cristina Șișcanu a mărturisit de ce nu se consideră o gospodină clasică

„Sunt, de fapt, o gospodină modernă! Am o doamnă care vine și mă ajută de două ori pe săptămână la curățenie și nu suport dezordinea.” Cristina Șișcanu a mărturisit de ce nu se consideră o gospodină clasică
„Sunt, de fapt, o gospodină modernă! Am o doamnă care vine și mă ajută de două ori pe săptămână la curățenie și nu suport dezordinea.” Cristina Șișcanu a mărturisit de ce nu se consideră o gospodină clasică

Cristina Șișcanu a făcut lunile trecute o serie de declarații într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, explicând de ce nu poate fi considerată o gospodină clasică.

Ea susține că, în ciuda așteptărilor, nu își poate permite luxul de a petrece timp gătind sau întreținând casa în mod constant.

Citește și: „Am văzut eu că ceva este în neregulă. Ne-au trecut toate căldurile, nu am știut cum să reacționăm.” Ce decizie a luat Petra, fiica Cristinei Șișcanu, în ceea ce privește studiile sale

Cristina Șișcanu a mărturisit de ce nu se consideră o gospodină clasică

Vedeta a subliniat că, deși are ajutor pentru curățenie, menține ordinea și curățenia în locuința sa și că nu este o persoană leneșă, ci una ocupată cu diverse proiecte.

Prezentatoarea TV și-a dorit să clarifice acest aspect pentru a elimina orice confuzie cu privire la modul în care își gestionează viața personală și profesională.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta a explicat că este o gospodină modernă și nu una clasică, deoarece nu își poate permite luxul de a petrece mult timp gătind sau întreținând casa. Ea a menționat că, deși are ajutor pentru curățenie și menține ordinea, nu este o persoană leneșă și își dorește să aibă mai mult timp pentru gătit.

Ce a mai mărturisit Cristina Șișcanu despre acest subiect

Cristina a subliniat că a avut o perioadă în viața sa când gătea zilnic pentru familia sa, dar, din cauza programului profesional mai încărcat, nu își mai permite acest lux în prezent. Aceasta a dorit să clarifice acest aspect și să elimine orice confuzie cu privire la stilul său de viață.

„Eu sunt gospodină pentru familia mea, dar o gospodină modernă, adică nu în sensul clasic.

De ce sunt, de fapt, o gospodină modernă? Pentru că având în vedere realitățile, în zilele noastre, eu nu îmi permit luxul să fiu o gospodină clasică, nu îmi permit acest lux. Știți cum e? Nici nu văd bine în fața ochilor acum de oboseală. Nu îmi permit luxul, de ce? Pentru că nu îmi permit luxul să gătesc des sau să stau să bibilesc casa, deși la noi în casă este curat și mențin curățenia.
Am o doamnă care vine și mă ajută de două ori pe săptămână la curățenie și nu suport dezordinea. Noaptea mă mai apuc și aranjez haine sau mai pun lucrurile la locurile lor, dar asta vă spun, că nu-mi permit acest lux. Adică mi-e dor, că am avut o perioadă din viața mea, cred că un an de zile, când am gătit zilnic pentru toată familia, eram patru persoane atunci, mă rog, cum am fi și acum, atunci era Ștefania, Petra încă nu era.
Când am avut așa o pauză profesională, mă rog, nu chiar o pauză, era ceva mai relaxat programul profesional. Eu nu îmi mai permit acest lux, îmi pare foarte rău, dacă cele care credeți că faptul că eu nu gătesc înseamnă că sunt leneșă, nu există așa ceva
”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a exprimat dorința de a avea o perioadă de relaxare și leneveală în viața sa, menționând că nu a stat degeaba nici în vacanță și că are multe activități.

Ea a subliniat că nu încearcă să se justifice față de nimeni în privința alegerilor sale personale.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îmi este dor de o perioadă de leneveală să știți, eu nici în vacanță nu am stat degeaba. Și în vacanță am muncit, nici nu știu, m-am uitat la vacanță în poze și în videouri. Vreau să vă spun că nu zic așa ca să mă justific că nu mă interesează să îmi justific eu alegerile personale în fața nimănui, doar că, comunicând aici, vreau să înțeleagă anumite doamne că nu există că stau degeaba. Degeaba mă invidiază sau dacă nu mă invidiază, degeaba mă condamnă. Aș vrea să îmi permit acest lux să gătesc în fiecare zi, aș vrea să am o perioadă de genul acesta și cele care spun că nu mă pricep, ba mă pricep foarte bine. Faptul că nu gătesc des, normal că nu am acel exercițiu, dar știu foarte bine, știu rețetele de bază, o ciorbă, un pilaf”, a spus Cristina Șișcanu, într-un clip postat pe pagina ei de Facebook.

Citește și: „Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii” Cristina Șișcanu, dezamăgită de unele persoane din viața sa!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Oameni buni, femeilor, ce-i cu voi, ce vieți trăiți? Ce se întâmplă în viețile voastre?” Cristina Șișcanu, foc și pară pe rețelele de socializare!

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies