Iata o reteta delicioasa, care se pregateste foarte rapid.
INGREDIENTE
3-4 cartofi medii
250 g ciuperci
1 ceapă mare
2-3 linguri d făină+ extra pentru tăvălit
1 ou
sare şi piper după gust
3 linguri de unt
smântână
pătrunjel proaspăt (opţional)
PREPARARE
Fierbe cartofii timp de 25-30 de minute.
Taie ceapa julien şi ciupercile felii subţiri.
Pune un pic de unt în tigaie şi căleşte ceapa timp de 5 minute apoi adaugă ciupercile şi mai căleşte pentru alte 5 minute. Adaugă pătrunjel proaspăt, asezonează bine şi căleşte până ceapa se înmoaie şi devine aurie şi sticloasă. Pune unt peste cartofi, pisează-i bine (ca pentru piure) şi asezonează cu sare şi piper – după gust. Adaugă oul şi făina şi omogenizează.
Citeste continuarea aici.