“Sunt foarte irascibilă de fel.” Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh. Ce părere are fiica Andreei Esca despre gelozia în cuplu

“Sunt foarte irascibilă de fel.” Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh. Ce părere are fiica Andreei Esca despre gelozia în cuplu
“Sunt foarte irascibilă de fel.” Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh. Ce părere are fiica Andreei Esca despre gelozia în cuplu

Alexia Eram a discutat în cadrul unui interviu despre gelozia care apare în cuplu, cât și despre pasul cel mare alături de iubitul său, Mario Fresh. Iată ce a spus fiica Andreei Esca!

Alexia Eram se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite persoane publice de la noi din țară. Tânăra a reușit să își clădească o carieră de succes în mediul online, având o mulțime de fani, care o urmăresc la fiecare pas. De asemenea, influencerița este într-o relație cu Mario Fresh de mai bine de 6 ani, amândoi fiind foarte apreciați și respectați de admiratori. În cadrul unui interviu, fiica Andreei Esca a vorbit despre gelozia care apare, inevitabil, în orice cuplu.

„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă de fel. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta.

Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva”, a declarat Alexia Eram.

Citește și: „Chiar m-aș plictisi.” De ce nu este Andreea Esca de acord ca fiica ei să se căsătorească cu Mario Fresh

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Alexia Eram, mărturisiri despre planurile de viitor cu Mario Fresh

Datorită faptului că trăiește o poveste de dragoste de peste 6 ani cu partenerul ei, Alexia Eram este frecvent întrebată când are de gând să facă marele pas, și când își dorește să vină pe lume primul său copil. Astfel, tânăra a mărturisit pentru WOWnews faptul că, pentru moment, nu vrea să audă de căsătorie din cauza unui motiv bine întemeiat.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc.

Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a precizat Alexia Eram, pentru WOWnews.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Curaj!” Andreea Esca o încurajează pe fiica ei să rămână însărcinată. Alexia și Mario Fresh au o relație de peste șase ani

Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Alexia Eram. „Nu îmi place să fiu singură… în general!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies