„Sunt foarte marcată.” Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia

„Sunt foarte marcată.” Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia
„Sunt foarte marcată.” Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia

Multe persoane au inima frântă, după ce cutremurele din Turcia și Siria au lăsat în urmă 34.000 de oameni decedați. Elena Merișoreanu a povestit, în cadrul unui interviu, că a avut un șoc, mai ales că în anul 1977 a fost martoră la marele cutremur din România.

Artista are o durere mare în suflet, după ce a auzit despre cele două cutremure, care au avut loc aproximativ cu o săptămână în urmă. Din păcate, 34.000 de oameni au decedat, iar în momentul actual încă se caută persoane rămase sub dărmături.

Citește și: Noi detalii despre moartea Ilenei Sărăroiu. Gheorghe Turda, dezvăluiri despre zvonul că ar fi fost îngropată de vie

Elena Merișoreanu e marcată de cutremurul care a avut loc în Turcia

Cântăreței nu îi vine să creadă ce s-a putut întâmpla în Turcia și Siria și a mărturisit că a plâns foarte tare zilele astea, după ce a văzut cât de multe pierderi au fost în urma seismului.

„Vai, când am văzut că a murit și actrița principală din Zuleya, așa fată tânără, vai, mă îngrozește.

Să știi că sunt foarte marcată, m-am umflat de atâta plâns, nu mai vreau să mă uit, când văd atâta dezastru”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artista a povestit cum a fost pentru ea, în momentul în care a avut loc cutremurul din anul 1977 și a spus că era alături de mama ei și fiica sa într-un bloc cu patru etaje, din cartierul în care locuia, mai exact, Pantelimon, iar fiica

ei a fost la un pas de o tragedie, deoarece în momentul seismului era să îi cadă o oglindă în cap.

„Îmi aduc aminte că eram cu fata mea mare, locuiam la bloc în Pantelimon, la etajul 4, nu o să uit cât trăiesc pe pământul ăsta că la un moment dat venise mama din Ardeal și stăteam în casă și o vopseam la păr. Fiica mea stătea pe o canapea și deasupra era o oglindă, s-a auzit un vuiet atât de mare încât am spus că a explodat ceva la uzină că uite cum se aude.

În clipa aia mama a luat fata și atunci a căzut oglinda aia de pe perete, o oglindă venețiană mare de tot, s-a făcut praf, bufetul de la bucătărie s-a răsturnat peste ușă. A doua zi n-am mai avut o cană să bem apă că toată bucătăria s-a dat peste cap”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia
Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai menționat Elena Merișoreanu despre cutremurul din 1977

Vedeta își aduce aminte și în momentul actual de momentele acelea, iar după ce a avut loc marele cutremur, a decis să meargă la o casă la curte, deoarece nu se mai simțea în siguranță la bloc.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Soțul meu nefiind acasă am coborât repede cu mama jos, a venit și soțul, era toată lumea. Am văzut un bărbat doar în chiloți cu copilul în brațe, doamne. N-am mai intrat în casă 4-5 zile după cutremur, ne-am dus la o fină la curte, a fost îngrozitor. Mă pun acum în situația celor care i-au pierdut pe cei dragi, e înfiorător, stau și mă întreb că cei care au făcut Biblia sunt mult mai avansați decât cei din zilele noastre.

Tot ce se petrece acolo în Biblie se cam întâmplă acum, chiar Nostradamus care are cartea aceea imensă prevedea că vor fi cutremure foarte mari și că toată California se va duce toată sub apă. În Texas unde nu ninge a fost prăpădat, toată planeta e dată peste cap”, a mai zis ea.

Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia
Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu pot să merg.” Elena Merișoreanu, externată după intervenția chirurgicală suferită la genunchi



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am fost la un pas să ne și căsătorim.” Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies