Sunt foarte sanatoase, insa nu prea bune la gust! Uite cum sa prepari legumele de care fugi!

Sunt foarte sanatoase, insa nu prea bune la gust! Uite cum sa prepari legumele de care fugi!
Sunt foarte sanatoase, insa nu prea bune la gust! Uite cum sa prepari legumele de care fugi!

Broccoli, conopida, spanac si varza de Bruxelles. Acestea sunt superlegumele pe care le eviti, desi ar trebui sa le incluzi in dieta ta.

 

Bogate in vitamine si minerale, aceste legume te ajuta sa slabesti si te protejeaza de mai multe tipuri de cancer. Cu toate acestea, le eviti din cauza gustului neplacut pe care il au atunci cand le gatesti.
Exista insa cateva modalitati simple prin care poti le poti prepara pentru a te bucura din plin de gustul placut si proprietatile miraculoase.
Broccoli- este delicios atunci cand este blansat (dupa este fiert 2-3 minute, se pune in apa rece cu gheata); in acest fel, ramane crocant si
isi pastreaza si nutrientii. Dupa blansare, adauga, neaparat, suc de lamaie!
Varza de Bruzelles- renunta sa o mai fierbi (capata si o consistenta moale). In schimb, taie-o in jumatate, asezoneaz-o cu usturoi si uleiuri aromate si coace-o in cuptor, pe o tava cu hartie de copt!
Spanac- adauga fructe si ulei de masline atunci cand faci salate; acestea ii mai iau din amareala.
Daca il sotezi, adauga, neaparat, condimente: usturoi, chili.
Conopida- Frige-o pe grill cu condimente si va deveni dulceaga si crocanta. Daca o sotezi, foloseste doar putin ulei de masline.
Sursa: andreearaicu.ro

Bogate in vitamine si minerale, aceste legume te ajuta sa slabesti si te protejeaza de mai multe tipuri de cancer. Cu toate acestea, le eviti din cauza gustului neplacut pe care il au atunci cand le gatesti.



Exista insa cateva modalitati simple prin care poti le poti prepara pentru a te bucura din plin de gustul placut si proprietatile miraculoase.

Broccoli- este delicios atunci cand este blansat (dupa este fiert 2-3 minute, se pune in apa rece cu gheata); in acest fel, ramane crocant si isi pastreaza si nutrientii. Dupa blansare, adauga, neaparat, suc de lamaie!

Varza de Bruzelles- renunta sa o mai fierbi (capata si o consistenta moale).
In schimb, taie-o in jumatate, asezoneaz-o cu usturoi si uleiuri aromate si coace-o in cuptor, pe o tava cu hartie de copt!

Spanac- adauga fructe si ulei de masline atunci cand faci salate; acestea ii mai iau din amareala. Daca il sotezi, adauga, neaparat, condimente: usturoi, chili.

Conopida- Frige-o pe grill cu condimente si va deveni dulceaga si crocanta. Daca o sotezi, foloseste doar putin ulei de masline.


Sursa: andreearaicu.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies