„Sunt geloși.” Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei. Au fost sau nu de acord cu noua ei relație

„Sunt geloși.” Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei.  Au fost sau nu de acord cu noua ei relație
„Sunt geloși.” Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei. Au fost sau nu de acord cu noua ei relație

Anamaria Prodan este una dintre cele mai faimoase personalități din România, cunoscută pentru succesul său remarcabil și afacerile prospere. Cu toate acestea, ea consideră că fericirea și bunăstarea copiilor săi sunt prioritare, fiind o mamă dedicată și atentă la nevoile lor.

Anamaria Prodan a fost mereu sinceră și deschisă în declarațiile sale, vorbind cu sinceritate atât despre cariera sa profesională, cât și despre viața personală.

Citește și: „M-am împăcat cu fostul meu soț pentru copiii noștri.” Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt la cuțite! Ce se întâmplă acum între cei doi

Copiii vedetei nu au fost de acord cu noua relație?

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au avut o relație de opt luni, dar, din păcate, povestea lor de dragoste s-a încheiat. Chiar dacă pareau fericiți împreună, cei doi au decis să urmeze căi separate. La momentul despărțirii, Anamaria Prodan a făcut publică această veste prin intermediul rețelelor sale de socializare.

În cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță", Anamaria Prodan a ales să abordeze subiectul copiilor săi și cum aceștia privesc viața sa amoroasă.

Potrivit vedetei, există momente în care copiii săi pot manifesta gelozie, dar acest sentiment nu are la bază răutatea, ci mai degrabă dorința de a o proteja pe ea, mama lor, cu orice preț.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Copiii sunt geloși. Întotdeauna se gândesc că poate nu mai mami e lângă noi”, a spus impresara pe canalul de Youtube „TheXclusive”.

Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei.
Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei.[Sursa foto: Facebook]

Ce i-a spus Anamaria Prodan fiicei sale, Sarah

În plus, vedeta a dezvăluit că una dintre învățăturile pe care le-a transmis fiicei sale, Sarah, este legată de faptul că nu merită niciodată să sufere din cauza unei relații nereușite. Ea a subliniat că atunci când o poveste de iubire nu funcționează așa cum ar trebui, înseamnă că aceasta nu era menită să fie în viața lor.

„Poate fi și asta, doar că eu i-am explicat și am învățat-o la fel și pe ea (n.r- pe Sara). Nu ai de ce să suferi. Ți-a plecat iubitul? Înseamnă că nu a fost să fie al tău.”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei.
Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Singura mea durere e că și-a uitat copilul.” Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis impresara fostului său soț

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Există a treia căsătorie.” Carmen Harra, previziuni despre viața Aneimaria Prodan, la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de Flavius Nedelea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies