„Sunt genul de om care nu mă mint singură!” Carmen Șerban a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani

„Sunt genul de om care nu mă mint singură!” Carmen Șerban a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani
„Sunt genul de om care nu mă mint singură!” Carmen Șerban a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani

Carmen Șerban, celebra cântăreață din lumea muzicii de petrecere, a oferit răspunsuri sincere și neașteptate în legătură cu întrebarea multor fani, și anume, de ce nu s-a căsătorit până acum.

Cu o carieră de succes și o notorietate imensă, artista a dezvăluit într-un interviu recent motivul pentru care nu a făcut pasul către altar până la vârsta de 52 de ani.

Citește și: „Până nu am dat de necazuri, spuneam și eu ca alții că există Dumnezeu, dar practica mea era zero. De aceea am ajuns să am necazuri și boli.” Carmen Șerban a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, lupta cu o boală incurabilă

Carmen Șerban a vorbit despre bărbatul ideal pentru ea

Motivul principal al lui Carmen Șerban este cariera sa impresionantă în lumea muzicii. Ea a afirmat că a preferat să se concentreze pe proiectele profesionale și să nu-și lase în urmă pasiunea pentru muzică. Aceasta a dezvăluit că a observat că în industria artistică sunt numeroase exemple de cupluri care au eșuat din cauza programelor încărcate de muncă și că nu a dorit să intre într-o astfel de situație.

Carmen Șerban a subliniat, de asemenea, că nu își  dorește să fie într-o postură în care să pară fericită în public, dar să nu se simtă cu adevărat astfel. Ea a preferat să fie sinceră față de sine însăși și față de fani, alegând să prioritizeze cariera și să nu se grăbească în privința căsătoriei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„90% din deciziile mele de a nu mă căsători au fost în ideea că nu am vrut să-mi abandonez partea profesională. Dar și pentru că am văzut că nu există trai bun în cuplurile în care există artiști sau oameni care pleacă de acasă. Și acele cupluri care sunt bine, aparent, nu sunt bine deloc. Asta pot să spun pentru că știu, sunt în domeniu și mă văd cu artiștii și știu ce este în spațiul lor.

Nu vreau să bârfesc sau să spun vreun nume, dar lucrurile sunt cum trebuie doar așa, de aparență. Suntem o familie, avem și copii, carieră… dar lucrurile sunt cum sunt. Iar eu sunt genul de om care nu mă mint singură și nu îmi place să trăiesc cu cineva în casă care nu e cu sufletul lângă mine. Cât ești cu sufletul lângă mine, rămâi lângă mine.”, a mărturisit Carmen Șerban, pentru viva.ro.  

Carmen Șerban a vorbit despre bărbatul ideal pentru ea
Carmen Șerban a vorbit despre bărbatul ideal pentru ea[Sursa foto: Facebook]

Cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru artistă

Carmen Șerban a dezvăluit și criteriile pe care le are pentru viitorul său partener de viață. Artista își dorește ca alesul inimii sale să o iubească sincer și să fie alături de ea în toate etapele vieții, fie ele bune sau rele.

Aceasta a subliniat că atunci când va găsi un bărbat care îndeplinește aceste cerințe și îi arată dragostea necondiționată, el va fi alesul cu care va face pasul cel mare.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Eu am spus de ce. Mare parte din decizia mea a fost continuarea, într-un mod liber, a părții profesionale. Și cred că am reușit.

Acum nu le poți avea pe toate în viață, pentru că nu le are nimeni. Și, într-adevăr, dacă va veni momentul să cunosc pe cineva la un moment dat, pe care să îl văd că moare de dragul meu… Moare între ghilimele, că vreau să trăiască… Cineva care să stea lângă mine și când sunt sănătoasă și când sunt bolnavă; și când am bani, dar și când nu am bani… Și când sunt mai slabă sau mai grasă, mai urâtă sau mai frumoasă. Pentru că toate avem stările noastre. Acela va fi alesul.  Până atunci, preferăm așa, să stăm necununați. Pentru că nu trebuie să ai acte pentru a fi fericit. Actele acelea, de multe ori, condiționează. Eu sunt impresionată de curajul mirilor, mai ales celor la care le cânt, au curaj să își ia viața în piept și îi felicit. Însă eu pe partea aceasta nu sunt așa de curajoasă ca ei, să îmi asum acest lucru.”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Carmen Șerban a vorbit despre bărbatul ideal pentru ea
Carmen Șerban a vorbit despre bărbatul ideal pentru ea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: George Simion a avut parte de derogare din partea BOR, pentru nunta sa. Ce preoți vor participa la eveniment



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mircea Badea și Carmen Brumă au un apartament la care unii doar visează

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies