„Sunt împreună cu iubita mea de nouă luni și totul legat de relația noastră a fost grozav cu excepția unui singur lucru. Sexul este minunat dar, în timpul partidei de amor, ea își dorește să o... ”

„Sunt împreună cu iubita mea de nouă luni și totul legat de relația noastră a fost grozav cu excepția  unui singur lucru. Sexul este minunat dar, în timpul partidei de amor, ea își dorește să o...  ”
„Sunt împreună cu iubita mea de nouă luni și totul legat de relația noastră a fost grozav cu excepția unui singur lucru. Sexul este minunat dar, în timpul partidei de amor, ea își dorește să o... ”

Un cititor The Guardian povestește: „Sunt împreună cu iubita mea de nouă luni și totul legat de relația noastră a fost grozav cu excepția unui singur lucru”.

” Sexul este minunat dar ea își dorește să o plesnesc în timpul actului. La început am râs deoarece am văzut-o că pe o dorință ciudată dar este clar acum că a fost o cerere serioasă, și asta este o problemă. Am plesnit-o de câteva ori și, deși o excită, mă face să mă simt vinovat. Mă simt prost din mai multe motive. Mă întreb totuși dacă nu reacționez excesiv: ea nu este supusă în viața de zi cu zi și așa cum spunea și ea, este alegerea ei.

Acesta este un subiect despre care îmi este dificil să scriu și nu știu dacă alții au preocupări similare. Vreau să putem să ne bucurăm de sex fără griji. Este un subiect despre care nu am putut vorbi cu nimeni.”

Citeste si: Povestea Alexandrei de la ”Bravo, ai stil!”, concurenta care a reuşit deja să şocheze lumea! S-a urcat pe masa juraţilor! Cum se îmbracă în afara emisiunii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mariella răspunde: „Nu vă faceți griji! Ceea ce ție ți se pare ciudat, vătămător și dureros se află pe un loc foarte jos în capitolul experiențelor sexuale. Dacă sexul s-ar limita la necesitățile de bază, am trăi într-o lume mult mai puțin interesantă. Plesnitul, mușcăturile și alte forme de distracție masochistică nu sunt o alegere majoritară dar ai fi surprins de cât de des ele apar ca un element necesar în plăcerea carnală.

De aceea, cuvântul "consensual" este cel mai important în dicționarul dragostei.

Nu este nevoie să te simți vinovat și inconfortabil să o plesnești în momentul extazului dacă asta îi dă ei plăcere și ție nu îți provoacă durere. Nu există de asemenea nicio constrângere pentru a te supune unor acțiuni cu care nu te simți confortabil. Dreptul de a alege este esențial și ar trebui să fie prezent în toate acțiunile noastre individuale.

Ceea ce doi adulți decid să facă în intimitatea spațiului lor personal este o decizie proprie dar să recunoaștem că de asemenea regulile sexuale pot deveni într-adevăr foarte complicate. Actele de violență, oricât de mici, în dormitor sunt o alegere pe care trebuie să o faceți cu capul și nu cu alte părți ale corpului.

Citeşte continuarea pe Antena3.  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

8 lucruri pe care nu le poți pune în valiză când călătorești

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies