„Sunt în prag de divorț!” Liviu Vârciu, anunț neașteptat despre căsnicia sa. Ce s-a întâmplat între vedetă și partenera sa, Anda Călin?

„Sunt în prag de divorț!” Liviu Vârciu, anunț neașteptat despre căsnicia sa. Ce s-a întâmplat între vedetă și partenera sa, Anda Călin?
„Sunt în prag de divorț!” Liviu Vârciu, anunț neașteptat despre căsnicia sa. Ce s-a întâmplat între vedetă și partenera sa, Anda Călin?

Liviu Vârciu nu se poate stăpâni, atunci când vine vorba despre pasiunile lui. Se pare că atunci când vine vorba despre mașini, nimeni și nimic nu îl poate opri, nici măcar cea cu care are o relație.

În urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care le-a dat de înțeles celor care îl urmăresc, că din cauza unui vehicul, are probleme foarte mari.

Citește și: „Mi-au dat amendă patru puncte. Nici nu mi-am dat seama.” Liviu Vârciu a fost oprit în trafic de către autorități

Ce a mărturisit Liviu Vârciu despre căsnicia sa

Faptul că Liviu Vârciu este pasionat de mașini nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul adoră să aibă modele diverse, dar cu cât sunt mai frumoase, cu atât prețul este mai mare.

Se pare că soția lui nu a fost niciodată de acord cu acest lucru, iar de fiecare dată când artistul mai calcă strâmb, aceasta nu ezită să îi atragă atenția.

Cu toții știm că Liviu Vârciu este un bărbat amuzant și știe să se amuze pe orice subiect. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și acum, după ce și-a achiziționat o nouă mașină, bărbatul le-a dat înțeles celor de acasă că relația lor este pe cale să se sfârșească.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Expresia pe care soția lui a avut-o în momentul în care artistul a ajuns cu mașina în fața porții nu a fost deloc una pe placul său.

„Sunt în prag de divorț!”, a spus, în glumă, Liviu Vârciu în mediul online.

Liviu Vârciu și Anda Călin dorm separat

Nu este ușor să ai copii, iar această viață îi pune la încercare pe unii părinți.

În cazul lui Liviu Vârciu lucrurile stau altfel, deoarece el și partenera sa de viață dorm în paturi separate, lucru care nu îl bucură prea tare pe actor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cei mici ai mei sunt foarte bine, Matei a început să învețe să meargă pe bicicletă și mulțumesc lui Dumnezeu, a început să ceară la oliță.(...) O țin pe mama lor (n.r. Anda Călin) un pic ocupată, că trebuie să doarmă cu ei și eu mai dorm singur. Îmi e tare greu. Îmi e greu să dorm singur. Câteodată îmi e dor de ea să vină în pat, însă facem cu schimbul.

Eu nu pot să dorm cu copiii pentru că Anastasia îmi dă niște picioare în gură de ferească Dumnezeu, doarme ciudat tare. Matei trebuie să facă acum, luna aceasta, trei ani”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Citește și: „Nu are voie, pică din start.” Ce i-a interzis Liviu Vârciu iubitei lui să facă. Actorul nu este deloc de acord cu acest lucru



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Vânează moca.” Motivul pentru care Gabi Jugaru nu i-a reparat mașina lui Liviu Vârciu. Ce reacție a avut prezentatorul TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies