„Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii!” Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?

„Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii!” Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?
„Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii!” Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?

Vica Blochina, deși se află într-o vacanță de lux, are parte de o serie de nemulțumiri.

Pentru Vica Blochina banii nu reprezintă o problemă atunci când vine vorba de poftele sale, iar acest lucru l-a demonstrat în repetate rânduri prin hainele și gențile de firmă pe care le deține, dar și prin locațiile exclusiviste unde își petrece vacanțele.

De data aceasta, blondina se află într-o vacanță alături de câțiva prieteni la unul dintre cele mai scumpe și luxoase resorturi din Antalya.

Cu toate acestea, chiar dacă are parte de condiții foarte bune și un tratament pe măsura sumei impresionante de bani pe care a cheltuit-o pentru această vacanță, vedeta nu este pe deplin mulțumită.

Care este motivul pentru care Vica Blochina a ales să meargă într-o vacanță în Turcia

Citește și: „Nu vă lăsați călcate în picioare, jignite, influențate de nimeni. Să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.” Vica Blochina a dat cărțile pe față! Ce mesaj a transmis blondina?

Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?
Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu puțin timp, Vica Blochina a luat decizia de a-și face o operație de micșorare a stomacului. Astfel, după această intervenție, blondina a fost nevoită să respecte anumite interdicții, printre care și cele referitoare la alcool și la mâncăruri nesănătoase și în exces.

De aceea, de data aceasta, vedeta a renunțat la vacanțele exclusiviste, pline de distracție și petreceri și a ales să își petreacă vacanța într-un resort liniștit din Turcia.

După foarte mulți ani am ales să merg în Turcia la un resort, eu nu sunt adepta resorturilor, că aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt într-o locație pe care foarte multă lume a lăudat-o, aici găsești absolut tot ce ai nevoie.

Pentru că eu mi-am făcut o operație la stomac, eu nu pot merge la distracție, nu pot nici să mănânc, nici să beau, și am zis să fac ceva pe liniște, am ales un resort foarte mișto în Turcia, am all-inclusive, pot să ciugulesc când vreau eu, prefer să mănânc foarte puțin, dar mai des. Sunt condiții foarte, foarte bune aici, am ales Turcia cea mai convenabilă variantă pentru acest an.
Sigur dacă mergeam în altă parte mai pe distracție îmi era greu și sigur greșeam din punct de vedere alimentar.
”,  a spus Vica Blochina, conform  Spynews.ro.

Vica Blochina, vacanță de mii de euro în Antalya

Citește și: „Este o impostoare. Totul a fost făcut în așa fel încât ea să câștige notorietate.” Adina Alberts, reacție dură după ce a fost acuzată de către Vica Blochina de malpraxis

Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă a renunțat la distracție și petreceri, Vica Blochina a optat pentru o vacanță plină de lux. Blondina a scos din buzunar pentru numai 7 zile de vacanță suma impresionantă de 7200 de euro. Mai mult decât atât, serviciile de care are parte sunt pe măsura bugetului, astfel încât, vedeta este extrem de răsfățată de către personalul resortului.

„Este extrem de cald, vreau să spun că e foarte cald, 40 și ceva de grade. Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe, deci ești ca în paradis, e tot ce îți dorești. Stăm pe ponton pe mare, aici facem plajă, e suportabilă vremea. Pentru mine e mult prea multă liniște, mie îmi place să am distracție, nu doar să stau să citesc și să dorm, eu încă mă simt ca la 20 și ceva de ani, pentru mine e mult prea multă liniște. Sunt foarte mulți ruși pe aici, doar un cuplu de români am văzut, mai toți oamenii sunt ruși, oameni foarte cunoscuți și vedete foarte mari. Cine vrea liniște și relaxare să vină aici, dar cine vrea nebunie și distracție nu e pentru ei aici.”, a mai zis Vica Blochina, conform aceleiași surse.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Încercam, printre lacrimi, să mă adun. Tot ce îmi doream era să dispar. M-am trezit din somn plângând în hohote” Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies