Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă

Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă
Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă

Se întâmplă ca unele persoane să se îndrăgostească fără scăpare de anumite persoane care atrag atenţia, însă acele persoane nici nu se gândesc la o relaţie cu ele. Iată care sunt zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii şi sunt nevoite să sufere în tăcere.

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii

Nativul zodiei Gemeni, chiar dacă reuşeşte să facă multe cuceriri în viaţa lui, există o zodie de care nu se poate apropia. Este vorba despre nativii zodiei Scorpion. Chiar dacă există o tensiune erotică între cei doi şi o mare atracţie, mai mult decât atât nu poate exista.

Citeste si: Soția s-a trezit noaptea și i-a cerut să facă amor, dar bărbatul a refuzat-o, spunându-i că e obosit. Ce i-a făcut femeia timp de 18 luni, în fiecare zi, fără încetare

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 10-16 iunie 2019. O săptămână mare, deci în astrologie şi pentru noi! Apare o dată la un an!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul la Puterea Dragostei, după ce a coborât scările în timp ce cânta muzică de nuntă!

Va fi un moment care se va termina la fel de repede cum a început, iar nativul zodiei Gemeni va rămâne cu buza umflată. Sunt zodii mult prea diferite şi nu se pot gândi la o relaţie pe termen lung cu nativii zodiei Scorpion.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

TOP 4 remedii naturale pentru arsurile solare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies