„Sunt pomangie, unde sunt pomeni, și eu sunt prezentă!” Daniela Ploia a vorbit despre viața ei. Ce lipsuri au marcat-o

„Sunt pomangie, unde sunt pomeni, și eu sunt prezentă!” Daniela Ploia a vorbit despre viața ei. Ce lipsuri au marcat-o
„Sunt pomangie, unde sunt pomeni, și eu sunt prezentă!” Daniela Ploia a vorbit despre viața ei. Ce lipsuri au marcat-o

Daniela Ploia a avut o copilărie dificila, marcata de sărăcie, iar ea a trebuit sa muncească de mica. Inca din timpul scolii generale, artista a lucrat cu ziua la sapa.

Ea nu se simte stânjenita sa recunoască ca a îmbrăcat haine primite ca donație si ca a participat frecvent la parastasele din sat.

Citește și: “El este prezent în sufletul nostru și în discuțiile noastre de fiecare dată.” Marcela Fota nu-l poate da uitării pe regretatul ei fost soț, deși este într-o relație cu un tânăr de 24 de ani

Daniela Ploia a vorbit despre viața ei. Ce lipsuri au marcat-o

Daniela Ploia, o cântăreață populară foarte iubită, este și inginer și a urmat și studii medicale. Cu toate acestea, și-a urmat pasiunea de a cânta și a devenit cunoscută în acest domeniu. Însă, în copilărie, Daniela a trebuit să muncească cu ziua la sapa pentru a-și ajuta familia, având șapte frați și un singur pat în care dormeau toți. De asemenea, frații ei mergeau să doarmă la bunica lor pe rând.

„Provin dintr-o familie numeroasa, suntem șapte frați. Chiar ma gândeam la mama cum a reușit sa crească șapte copii, îmi amintesc de neajunsurile noastre. Si daca ar fi lucrat, nu si-ar fi permis sa dea bani pentru șapte copii când pleacă la școală. Am avut parte de lipsuri, le-am simțit, m-au întărit, m-am ambiționat. Nu aveam timp de joaca, trebuia sa muncim. In agricultura, mergeam cu sapa la oameni, cu ziua sa ne câștigam existenta.

Imi doream sa câștig banutii mei. Vedeam la bunica ca asta facea si i-am zis ca vreau sa merg cu ea sa fac bani. Nu erau foarte multi bani, dar inca de pe atunci ii ajutam pe ai mei pentru ca vedeam cat de greu le este. Îmi mai cumparam si eu cate ceva dar eram foarte ponderata, munceam banutul si stiam ca nu pot sa-l risipesc. Din clasa a 5-a am inceput sa merg cu bunica, mai lipseam si de la scoala.”,
a mărturisit Daniela Ploia, conform starpopular.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Daniela Ploia a vorbit despre viața ei.
Daniela Ploia a vorbit despre viața ei.[Sursa foto: Facebook]

Daniela Ploia avea rezultate excelente în școală

Chiar dacă avea puțin timp pentru a învăța, Daniela a obținut note excelente în școală. În timpul liber, ea a început să participe la festivaluri pentru a câștiga bani și pentru a se susține pe sine și familia sa într-un alt fel decât prin munca la câmp.

Deși era modestă și purta haine primite de la alții, ea nu se simțea rușinată și chiar participa activ la evenimentele din sat, inclusiv la parastase.

„Nu ne permiteam hăinuțe, mai primeam. Eu mai capatam de la prietene haine, sora mea era mai increzuta, nu primea. Eu eram mai de la tara, tot timpul primeam, eram pomanagie, unde sunt pomeni, si eu sunt prezenta. Imi aduc aminte ca venise bunica de la o pomana si incepusem sa plang ca nu ma luase si pe mine.

Si bunica mi-a zis sa ma duc ca ma asteapta. M-am dus la poarta si am strigat ca am venit la pomana. Cand mi-a zis ca s-a terminat pomana, vai, am inceput sa plang. De atunci, m-a luat bunica la toate pomenile. Eu primeam, eram un copil simplu, așa am si ramas, modesta. Si acum când merg la tara, toate babutele mele ma asteapta.”, a mai declarat Daniela Ploia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daniela Ploia a vorbit despre viața ei.
Daniela Ploia a vorbit despre viața ei.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Paul Ipate. „Am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies