“Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește.” Ce a făcut Sarah, fiica Anamariei Prodan la parastas

“Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește.” Ce a făcut Sarah, fiica Anamariei Prodan la parastas
“Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește.” Ce a făcut Sarah, fiica Anamariei Prodan la parastas

La parastasul regretatei Ionela Prodan au fost prezenți sute de oameni, care s-au bucurat de preparatele tradiționale și exotice pregătite de Gabriela Luțucar, organizatoarea parastasului, începând încă de la ora 7 dimineața pregătirile.

Ionela Prodan a fost o renumită cântăreață de muzică populară, foarte apreciată de români care îi ascultau cântecele, cât și de familia ei. Anamaria Prodan, fiica artistei, a reușit să organizeze un parastas de zile mari, întinzând o masă mare, unde se regăsea un bufet cu preparate tradiționale, cât și cu preparate exotice. Oamenii care au mers la parastas, s-au putut bucura de preparate de excepție precum mici, sarmale, ciorbă de fasole, prăjituri exotice sau franțuzești, precum macarons.


“Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Îi mulțumesc și Gabrielei, cea care m-a sprijinit din clipa în care am aflat ce boală are mama mea. Vă mulțumesc că nu ați uitat-o și că sunteți alături de ea. Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește. Mama iubea mâncărurile pe care le-am pregătit. Încerca și ea să le facă, dar nu prea îi ieșeau”,
le-a spus Anamaria Prodan celor prezenți la parastas.

Citeste si: “Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Sarah, fiica Anamariei Prodan, s-a simțit rău la parastas[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu

Totodată, pe lângă numele sonore prezente la cimitir, au fost și Formația lui Petrică Pană, care a cântat melodia „Din bucata mea de pâine”, cel mai cunoscut și apreciat șlagăr al interpretei Ionela Prodan.

Sarah, fiica sa mai mare, s-a simțit rău în timpul parastasului

Sarah, fiica impresarei, a simțit nevoia să se așeze pe un scaun în timpul parastasului, în spatele mamei sale, deoarece i s-a făcut puțin rău. Aceasta a trăit emoții copleșitoare în acele momente, plângând împreună cu Anamaria Prodan în timpul ceremoniei religioase de la cimitirul Bellu. La parastas și-a făcut prezența și vechea prietenă din adolescență a Ionelei Prodan, Elena Merișoreanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: “Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti.” Anamaria Prodan vorbește la parastasul mamei sale, despre Laurențiu Reghecampf

Sarah, fiica Anamariei Prodan, s-a simțit rău la parastas[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sumă de bani a cheltuit Anamaria Prodan pe costumul verde neon, purtat la parastasul mamei sale

Elena Merișoreanu a pregătit un moment artistic

La parastas și-a făcut apariția și interpreta de muzică populară, Elena Merișoreanu. Aceasta a venit special pentru a interpreta un cântec de jale la mormântul Ionelei Prodan, prietena ei încă din perioada adolescenței.
„Multă lume-ai înghițit/ Lume tânără, bătrână/ Pe măicuța noastră bună/ Ai luat bun, ai luat și rău/ L-ai luat pe tăicuțul meu/ Dacă tânără oi muri, pe mine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, ce-am mai muncit pentru ele”,

sunt versurile emoționante pe care le-a scris Elena Merișoreanu. 

Ținuta neașteptată pe care a purtat-o Anamaria Prodan

Impresara a ajuns la cimitir, îmbrăcată într-un costum verde neon, asortată cu un tricou alb simplu. Anamaria nu s-a ascuns să plângă la parastas, amintindu-și cu durere în suflet de regretata ei mamă. Ea și-a făcut apariția în jurul orei 12, însoțită de fiica ei mai mare, Sarah, care ar fi trebuit să fie prezentă prin video call datorită faptului că este stabilită în Statele Unite ale Americii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Nu dorm deloc de vreo trei zile.” Anamaria Prodan a mers la parastasul mamei sale într-un costum colorat

Sarah, fiica Anamariei Prodan, s-a simțit rău la parastas[Sursa foto: Fanatik]

Citeste si: Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce Patrick Borcea a ironizat-o pe fiica ei, Rebecca

Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar, cunoscută drept Regina Întunericului, au organizat o pomană cum nu s-a mai văzut până acum în România. Totul a fost organizat în Cimitirul Bellu, chiar la locul de veci al cântăreței de muzică tradițională. Regina Întunericului, ajutată de angajații ei, au ajuns la cimitir încă de la prima oră a dimineții. Aceștia au gătit câteva preparate chiar la fața locului, cum ar fi ciorbița de fasole. Gabriela a afișat un panou uriaș cu fotografia Ionelei Prodan, mai apoi, toți cei prezenți la parastas s-au apucat de aranjarea platourilor reci, tradiționale.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce sumă de bani a cheltuit Anamaria Prodan pe costumul verde neon, purtat la parastasul mamei sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies