„Sunt singura care a rămas în viață” Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă

„Sunt singura care a rămas în viață” Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă
„Sunt singura care a rămas în viață” Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a fost blestemată zilnic de Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă este unul dintre cei mai cunoscuți criminali de la noi din țară. În urmă cu 4 ani, cazul Caracal zguduia o țară întreagă, iar de atunci Gheorghe Dincă este în închisoare, fiind acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu a făcut o serie de dezvăluiri pentru WOWbiz.ro despre blestemul din jurul cazului Caracal.

Judecătoarea care i-a dat sentința lui Gheorghe Dincă a murit

Citește și: ”El crede orice și crede că tot acest joc va fi unul în favoarea lui, dar degeaba crede. Sunt povești de adormit copii.” Ce declarații a făcut avocata familiei Melencu, după ce Gheorghe Dincă s-a pocăit și s-a creștinat în penitenciar

Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă
Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă[Sursa foto: wowbiz]

Diana Cotoi, judecătoarea care i-a dat sentința lui Gheroghe Dincă, a murit la scurt timp după ce s-a pensionat.

Recent, Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a mărturisit că avocatul lui Dincă, la rândul său, a încetat și el din viață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, avocata a vorbit în interviul acordat pentru WOWbiz.ro dacă se teme de blestemele pe care Gheorghe Dincă le-ar fi aruncat asupra sa. Potrivit spuselor sale, Carmen Obârșanu nu se teme de așa ceva și nici nu crede în astfel de superstiții.

A murit până și avocatul lui! Deci autoritățile l-au luat pe Dincă în octombrie și l-au dus la Mioveni. Acolo l-au determinat să facă plângere penală împotriva mea, a avocatului lui și a judecătoarei. A făcut plângere penală împotriva noastră și este la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Acum, a murit și avocatul Voinea, care îl apăra pe Dincă și judecătoarea. Eu sunt singura supraviețuitoare a plângerii.

", a spus avocata familiei Melencu, pentru WOWbiz.ro.

Întrebată de către jurnaliștii WOWbiz.ro dacă se teme pentru viața ei, având în vedere valul de blesteme ce a venit din partea lui Dincă, avocata Carmen Obârșanu a mărturisit că nu, tocmai pentru că nu crede în ele.

Nu. Nu mi-a fost frică și nici nu cred în astfel de superstiții.", a transmis ea.

Ce i-a transmit Gheorghe Dincă avocatei familiei Melencu

Citește și: „Să aibă coșmaruri de groază.” Gheorghe Dincă, blesteme pentru cei care l-au condamnat la închisoare

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă
Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă[Sursa foto: wowbiz]

Tot în cadrul aceluiași interviu acordat pentru WOWbiz.ro, avocata familie Melencu a vorbit despre blestemele pe care cel numit Monstrul din Caracal i le-a adresat. Carmen Obârșanu a povestit cum a decurs conversația telefonică dintre ea și Gheorghe Dincă.

Dar și ieri (n.r. miercuri) și azi (n.r. joi) m-a blestemat. M-a sunat, pentru că mi-a respins cererea de strămutare și m-a sunat astăzi (n.r.

joi) de câteva ori și până la urmă am zis să-i răspund. I-am spus că au respins-o și că o să putrezească în pușcărie dacă a mințit și nu a spus adevărul. Vai ce mi-a făcut... mi-a spus să putrezesc eu în pușcărie.(...) L-am întrebat de ce nu a spus adevărul, dar m-a făcut albie de porci. M-am și săturat de prostiile lui.", a mărturisit avocata familiei Melencu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

,,Niște aberații.” Mama Luizei Melencu, prima reacție, după ce a primit scrisoarea de la Gheorge Dincă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies