„Suntem, atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea.” Sanda Ladoși a vorbit despre viață și despre situațiile dificile

„Suntem, atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea.” Sanda Ladoși a vorbit despre viață și despre situațiile dificile
„Suntem, atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea.” Sanda Ladoși a vorbit despre viață și despre situațiile dificile

Sanda Ladoși a vorbit despre momentele de tristețe și despre binecuvântările din viața ei.

Sanda Ladoși este o cunoscută cântăreață din România și acrobată de circ. În cadrul unui podcast realizat de Adrian Enache, Sanda Ladoși a vorbit despre momentele de tristețe și binecuvântările din viața ei.

„Suntem, atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea.” Sanda Ladoși, despre binecuvântarea vieții avute

Citește și: “Nu a avut ce face.” Sanda Ladoși, destăinuiri despre botezul ei pe ascuns din perioada comunismului

Sanda Ladoși
Sanda Ladoși[Sursa foto: Facebook-Sanda Ladoși]

Citește și: „M-a lovit direct în inimă, vor banii.” Sanda Ladoși a vorbit despre scandalul care a izbucnit în familia ei. Ce a declarat vedeta despre acest subiect

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sanda Ladoși și-a deschis sufletul și a mărturisit că sunt rare momentele de tristețe, deoarece trăiește cu credința că oamenii nu au voie să fie triști.

Se consideră binecuvântată prin simplul fapt că avem șansă la viață, indiferent de cum este ea. Chiar dacă multe persoane spun că au o viață tristă, acestea trebuie să înțeleagă că indiferent de statutul social, cu toții vom trece, mai devreme sau mai târziu, prin probleme.

„Sunt rare momentele de tristețe pentru că am o mare credință că nu avem voie să fim triști.

N-avem voie. Suntem, atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea. Știu că multă lume o să mă combată și o să spună << Da, tu nu știi cum am avut eu viața și ce tristețe și nu există.>>”, a povestit Sanda Ladoși în cadrul podcastului. 

De la agonie la extaz. Sanda Ladoși, despre cât de ușor poți să nu mai ai nimic în scurt timp

Sanda Ladoși
Sanda Ladoși[Sursa foto: Facebook-Sanda Ladoși]

Sanda Ladoși a mai vorbit că nu există persoană care să fie iertată de experiențele neplăcute și că momentele de la agonie la extaz și invers apar cât ai clipi. O poveste cunoscută și recentă, dată exemplu de artistă, este cea a lui Irinel Columbeanu, care, de asemenea, a ajuns de la extaz la agonie fără să se aștepte la asta. Este recunoscătoare pentru tot ce are și îi sfătuiește pe ceilalți să facă la fel.

“Problema e că ceea ce nu înțelege nimeni, dar nimeni, indiferent în ce poziție socială se află, nu e iertat de niciun fel de o experiență neplăcută. Ca dovadă, sunt atâtea situații  de la agonie la extaz și de la extaz la agonie. Irinel Columbeanu. Și câte! Asta e cea mai recentă poveste.”, a mai spus Sanda Ladoși.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Nu a avut ce face.” Sanda Ladoși, destăinuiri despre botezul ei pe ascuns din perioada comunismului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies