"Suntem casatoriti de 5 ani, dar am aflat ca..." Ce face sotul unei romance atunci cand ea este plecata la serviciu

"Suntem casatoriti de 5 ani, dar am aflat ca..." Ce face sotul unei romance atunci cand ea este plecata la serviciu

Psihologul Kfetele.ro, Tamara, sta de vorba cu toate cititoarele. Orice problema are o rezolvare, iar psihologul nostru de serviciu este aici pentru a va da un sfat.

Ioana din Bucuresti ne-a trimis un e-mail pe adresa redactiei in care ne-a povestit prin ce clipe trece. Tamara, psihologul Kfetele.ro, i-a dat un sfat pentru rezolvarea problemei.

"Buna! Sunt Ioana din Bucuresti si am o mare problema cu sotul meu. Ne-am casatorit in urma cu cinci ani, familiile noastre se inteleg foarte bine, iar intre noi nu s-a instalat rutina pana acum sau cel putin asa credeam eu.

Adica, facem dragoste des, ne rasfatam, calatorim, ne certam foarte rar. Desi totul pare atat de roz, am aflat recent ca sotul meu cauta dame de companie online. Nu am cautat sa aflu asta, dar s-a intamplat. Astepta un telefon important pentru un proiect de la munca, era la dus, a sunat telefonul si sa zis sa i-l duc, poate trebuie sa raspunda urgent. Atunci i-a aparut pe ecran o notificare ciudata.
L-am dat pe silent, am verificat si asa am aflat ca el folosea un site pentru a aranja intalniri cu dame de companie. Nu stiu ce sa fac, simt ca mi-a cazut cerul in cap, fiindca il iubesc enorm. Insa nu stiu cat mai pot ascunde ce s-a intamplat. Ajuta-ma cu un sfat, te rog".

Sfatul Tamarei

"Buna, Ioana! Imi pare sincer rau sa citesc ce ti s-a intamplat.

Nici nu recomand sa mai ascunzi acest lucru, poarta o discutie cat se poate de calma cu partenerul tau, vezi ce iti raspunde, insa, de obicei, barbatii care procedeaza asa sunt foarte greu de schimbat. Totusi, poate fi vorba doar de nevoia de schimbare sexuala, de dorul adrenalinei, iar atunci puteti incerca o serie de fantezii care sa va faca pe amandoi fericiti. Daca discutia nu te va multumi, iar el va continua, recomand sa pui punct relatiei, oricat de mult ai suferi acum.
Pe viitor va deveni o relatie tot mai toxica si te va distruge psihic. Binele tau este, pana la urma, mai important! Mult noroc, draga mea!"

Daca si tu ai un sfat pentru Ioana, lasa un comentariu in sectiunea de comentarii din articol. Mai mult poti pune o intrebare pentru psihologul nostru, Tamara, tot printr-un comentariu.

Daca vrei sa iti spui povestea si vrei un sfat ne poti trimite un mail pe adresa [email protected],

iar psihologul Tamara va raspunde.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies