„Suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere! Avem o cameră pe care o avem la dispoziție când copiii adorm.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?

„Suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere! Avem o cameră pe care o avem la dispoziție când copiii adorm.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?
„Suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere! Avem o cameră pe care o avem la dispoziție când copiii adorm.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au elucidat misterul! Care este adevăratul motiv pentru care cei doi soți dorm separat?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de mulți ani. Cei doi sunt căsătoriți și au întemeiat de-a lungul timpului o familie frumoasă, alături de Petra, fiica lor și de Filip și Ștefania, copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

În ceea ce-l privește pe Filip, despre tânăr se cunoaște faptul că, din cauza unei varicele pe care a făcut-o în copilărie, a rămas cu anumite probleme de vorbire și de gândire, fiind un copil special.

Cristina Șișcanu, încă de când a intrat în familia lui Mădălin Ionescu, l-a acceptat pe Filip și s-a dedicat extrem de mult în creșterea și îngrijirea lui.

Citește și: „Ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă.” Voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi?” Cristina Șișcanu a răbufnit! Vedeta a explicat care este situația financiară din familia sa

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Îmi vine să mă dau cu capul de pereți. Nu mai am timp de nimic! Este ceva teribil. Nu știu cum să mai fac rost de timp.” Mădălin Ionescu și-a vărsat frustrarea în mediul online!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care dorm separat

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

In urma cu ceva timp, Cristina Șișcanu a povestit în cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook faptul că ea și soțul său dorm separat. În urma acelei postări, internauții au criticat atitudinea celor doi soți, neînțelegând care este adevăratul motiv pentru care nu dorm împreună.

Prezentatorul TV și soția sa au vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă din cauza lui Filip și sacrificiile pe care le fac de dragul băiatului.

Mădălin: Noi v-am mai spus cumva că suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere, nu pentru că așa ne dorim noi. E iubirea noastră, familia, noastră. Eu dorm cu Filip .”

Cristina: „Și eu dorm cu Petra.”

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin: Filip, din păcate, în urma unei situații pe care nu am reușit să o identific, nu mai doarme singur. Pur și simplu nu mai doarme singur. Să înțelegeți în profunzime situația. Nimeni nu reușește să îl convingă. Nu înțelegeți ce înseamnă un tânăr de genul acesta care are fixațiile lui și al cărui creier funcționează altfel decât al unui om obișnuit. El e special.

Cristina: Avem o cameră în casă pe care o avem la dispoziție când copiii adorm. Filip adoarme singur, nu-i problemă, dar știe el că vine tati lângă el. Dacă se trezește și nu-l găsește intră în panică. Petra doarme în camera ei, Filip doarme la noi în dormitorul matrimonial și mai avem o cameră. Putem să stăm și acolo câteva ore, dar nu putem dormi.”

Mădălin: „Avem un caz special în familie. Nu e chiar atât de ușor cum credeți voi. E greu.”

Cristina: „Filip este un adult cald, tandru, atâta timp cât nu îl scoți din zona lui de confort. Dacă îl scoți din zona asta, se supără și devine nervos și irascibil. Lucrurile astea trebuie gestionate cu foarte mare atenție. În general, părinții își fac viața în funcție de copii. La noi cu atât mai mult deoarece este vorba de un copil special.”, au povestit Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pe Facebook.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Să aveți grijă de sănătatea voastră! Am fost internată în spital.” Bunica Gherghina s-a confruntat cu o problemă medicală! Mesajul îngrijorător al îndrăgitei bunici de pe Tik-Tok

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies