„Suntem la fel de obosiți.” Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei

Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei
Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei

Laura Cosoi este conștientă de dificultățile din relația sa, iar după ce a născut pentru a treia oară, viața de cuplu a început să aibă de suferit.

După ce a venit pe lume Lara, al treilea copil, Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, a început să se simtă neglijat, conform spuselor actriței, deoarece creșterea unor copii presupune foarte mult timp investit.

Citește și: Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei

Cu toate că există obstacole, Cosmin este răbdător și acceptă faptul că micuții trebuie să fie pe primul loc. Laura Cosoi consideră că acesta este un om foarte calculat, raționat, logic, dar în același timp foarte sensibil.

„Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! (râde) Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil.

Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Viva.

Citește și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță! Prima fotografie cu bebelusul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei
Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Cum se descurcă Laura Cosoi și Cosmin cu cei trei copii

Cei trei copii îi lasă de multe ori fără energie pe Laura și pe Cosmin și există multe nopți în care cei doi nu dorm. Aceștia sunt obosiți, dar au grijă în egală măsură de copiii lor.

„Aici e vorba despre amândoi, mai obosiți suntem amândoi, pentru că noaptea eu mă trezesc pentru Lara, el se trezește pentru fete.

Acum suntem la fel de obosiți sau la fel de odihniți. Avem amândoi la fel de multă nevoie de atenție și de grijă, în plus el mai și lucrează în timpul zilei.Dacă eu mai am timp de respiro, că sunt acasă cu Lara, el e la birou, și când vine de la birou îl luăm de bun la toate. (râde) Cumva, e foarte important să ne protejăm unul pe celălalt și să fim înțelegători amândoi, nu doar el”, a
mai povestit Laura Cosoi, pentru sursa citată.

Soțul Laurei Cosoi are momente în care se simte neglijat

Actrița a spus că există momente în care soțul ei se simte neglijat și când atenția nu este îndreptată asupra lui.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape”, a declarat actrița.

Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei
Laura Cosoi, despre problemele din relația cu soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum reușește Laura Cosoi să își mențină silueta de invidiat în timpul sarcinii: „Mă simt în forma mea desăvârșită de femeie”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum s-a vindecat Rona Hartner de cancer? Vedeta a dezvăluit obiceiurile sănătoase pe care le are în fiecare zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies