,,Suntem oameni maturi.” Costin Gheorghe și-a refăcut viața. Ce a declarat despre noua iubită

Costin Gheorghe și-a refăcut viața
Costin Gheorghe și-a refăcut viața

Mulți oameni îl cunosc pentru cariera din lumea fotbalului, dar și pentru că este fratele Elenei Gheorghe. După ce a trecut printr-un divorț dificil, în momentul actual, Costin Gheorghe și-a refăcut viața și este mai fericit ca niciodată.

Costin Gheorghe a intrat în atenția publicului, după ce a participat la emisiunea Exatlon, dar pentru fratele Elenei Gheoghe nu este prima dată când participă la competiții sportive. În momentul de actual se simte fericit și împlinit cu tot ceea ce face și este într-o relație fericită cu o femeie pe care o iubește.

Citeste si: „Nu mai aveam credit” Cum și-a mințit Connect-R iubita

Costin Gheorghe, într-o nouă relație

În urmă cu câțiva ani, Costin Gheorghe a avut parte de un divorț destul de dificil și o perioadă a preferat să fie destul de discret, în ceea ce privește viața amoroasă. Cu puțin timp în urmă, nu s-a mai ascuns și s-a afișat cu noua sa parteneră de viață.

El este foarte fericit în prezent și se bucură de relația cu femeia pe care o iubește.

Costin Gheorghe și fosta sa parteneră de viață au împreună o fetiță foarte frumoasă, care seamănă cu el. Aceștia au luat-o pe drumuri separate în anul 2017.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În mediul online s-a afișat cu noua sa iubită, Maria, iar cei doi formează un cuplu de aproape jumătate de ani și au o relație foarte de asumată.

Fratele Elenei Gheorghe are gânduri serioase cu femeia de care este îndrăgostit și are de spus doar lucruri bune despre ea.

Costin Gheorghe și-a refăcut viața
Costin Gheorghe ș Elena Gheorghe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

El a menționat că își trăiesc iubirea în liniște 

"E asumată relația asta de vreo 5-6 luni de zile. E o relație asumată, încercăm să avem și noi o relație amândoi. Amândoi suntem oameni maturi, să zic așa. Ce pot să zic mai mult decât că ne trăim iubirea în liniște... Am stat singur 5-6 ani de zile, nu era normal să-mi găsesc și eu pe cineva?! Am cea mai deșteaptă și frumoasă iubită din lume!", a

mărturisit Costin Gheorghe, în cadrul unui interviu.

Despre Maria Cuşu se cunoaşte faptul că are o situaţie financiară foarte bună, fiind fiica unui om de afaceri cunoscut din Constanţa, Dumitru Cuşu.

Costin Gheorghe și-a refăcut viața
Costin Gheorghe și-a refăcut viața[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elena Gheorghe trece prin momente cumplite. „Febră, frisoane și hipotermie.” Fiul ei, depistat cu...



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies