„Suntem rezervați.” Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor

„Suntem rezervați.” Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor
„Suntem rezervați.” Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor

Adriana Simionescu este însărcinată pentru prima data, iar anul următorul își va strânge bebelușul în brațe.

Fata cea mică a artistului este în a 12-a săptămână de sarcină, iar până în acest moment totul a decurs foarte bine. Adrian Minune și soția lui, Cati, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

Adrian Minune și Cati, despre sarcina fiicei lor

Artistul și soția lui așteaptă să afle dacă Adriana va avea un băiețel sau o fetiță, dar până în acel moment artista se bucura de minunea de fi însărcinată.

Soția lui Adrian Minune a spus că fiica ei are o sarcină ușoară, ceea ce este bine, deoarece își poate continua cariera.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Adriana preferă să se bucure foarte mult de ceea ce are în momentul de față, de ceea ce trăiește acum. Pe la 5 luni de sarcină vom vedea și dacă este fetiță sau băiat, dar până atunci suntem rezervați. Adriana are 12 săptămâni, este foarte bine, nu are grețuri, se simte bine. Ea muncește, tocmai a lansat o piesă. Este foarte fericită. Am primit cu bucurie vestea că este însărcinată, atâta timp cât este vorba de un nou suflet între noi, cu bucurie și cu fericire în suflet, că mai pot să mă bucur de încă un nepoțel.

Nu știu ce va fi, eu îmi doresc să fie băiețel, dar dacă e să fie fetiță, să fie sănătoasă, să vină bine, să aibă Dumnezeu grijă de ea”, a spus soția artistului.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor
Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor[Sursa foto: Facebook]

Adrian Minune își dorește o nepoțică

Adrian Minune își dorește să devină bunic de fată, cu toate ca primul verdict al medicilor este în favoarea soției sale.

„Adriana mea, fetița mea scumpă, este gravidă. Are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește absolut nimic, doar laptele de pasăre dacă și l-ar dori, cred că nu l-ar avea. Ce vrea Dumnezeu (n.r.: dacă să fie fată sau băiat). Am văzut o ecografie, ei au zis că este băiețel, dar eu zic să o să fie fată”,

a mărturisit manelistul.

Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor
Adrian Minune și soția sa, despre sarcina fiicei lor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Karmen foloseste cele mai simple trucuri de infrumusetare. Oricine si le poate permite



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies